Talentingas graikų įžaidėjas šį sezoną jau debiutavo Eurolygoje
Talentingas graikų įžaidėjas šį sezoną jau debiutavo Eurolygoje
Nuotr. FIBA.com

Graikijos rinktinę pasaulio 19-mečių čempionatui ruošiantis treneris Ilias Papatheodorou į išplėstinį ekipos kandidatų sąrašą įtraukė 16-metį įžaidėją Michalį Lountzį, šį sezoną jau spėjusį debiutuoti ir Eurolygos turnyre.

Talentingas 195 cm ūgio įžaidėjas yra Atėnų „Panathinaikos“ klubo narys ir aikštėje per Eurolygos rungtynes šį sezoną pasirodė du kartus.

Lountzis buvo Graikijos 16-mečių rinktinės kapitonu praėjusią vasarą vykusiame Europos čempionate, kur per rungtynes vidutiniškai pelnė po 8,5 taško, atkovojo po 4,3 kamuolio ir atliko po 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

Iš karto po šių pirmenybių jis pasirašė ilgalaikę penkerių metų trukmės sutartį su „Panathinaikos“.

Graikijos čempionate Lountzis debiutavo šių metų sausį. Pasaulio 19-mečių čempionatas birželio 27 – liepos 5 d. vyks Graikijos saloje Kretoje.

Graikijos rinktinė varžybas pradės D grupėje, kur kausis su Dominikos Respublikos, Pietų Korėjos ir Serbijos bendraamžiais. Lietuvos krepšininkai į čempionatą nepateko.

Komentarai:
jd
i zalgiri sita piemeni!
2015-05-22
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.