Komentaras: Į krepšinio šventę vilniečiai nekviečiami

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ vyr. redaktorius
2015-05-27 11:57

„Lietuvos ryto“ arena pirmą kartą priims LKL finalą
„Lietuvos ryto“ arena pirmą kartą priims LKL finalą
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Citata numeris vienas:

„Šį ketvirtadienį Kaune prasidės Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalinės kovos, o visus į „Žalgirio“ areną atvyksiančius žiūrovus pasitiks prie pagrindinio įėjimo įrengta Žalioji fanų zona. Pirmą kartą prieš ir per LKL rungtynes veiksianti pramogų erdvė žada krepšinio mėgėjams suteikti dar daugiau malonių įspūdžių.

Video ekranas su gražiausiais žalgiriečių žaidimo epizodais, skanus maistas, gaivūs gėrimai ir puiki nuotaika gegužės 28 d. lydės į „Žalgirio“ areną traukiančius žiūrovus.“

Citata numeris du:

„Kai žaidėme „Siemens“ arenoje, mūsų ir „Žalgirio“ sirgalių pasiskirstymas buvo „50 ant 50“. O po to kitose rungtynėse „Lietuvos ryto“ arenoje buvo beveik visi mūsų fanai ir atmosfera buvo geresnė čia. 

Klubo vadovybė taip nusprendė ir mes nesame prieš tai, kadangi žaisti vien tik savo sirgalių akivaizdoje yra maloniau. „Siemens“ arenoje per komandos pristatymą aš vos tegirdėjau savo pavardę.“

Vertimas:

Kai Kaunas LKL finalą pasitinka tam papildomai pasiruošęs, Vilnius ieško pasiteisinimų, kodėl treniruočių salė yra geriau už „Siemens“ areną.

Aš kaunietis, todėl tokie dalykai turėtų mane džiuginti, bet man tikrai nėra smagu. Nėra smagu, nes esu krepšinio mylėtojas, kuris galvoja, kad aukšto lygio kovos turi vykti atitinkamoje aplinkoje, šventinėje atmosferoje, prie tūkstančių sirgalių, prie didelių erdvių.

Aš galvoju, kad krepšinio patirtis arenoje šiais laikais yra daugiau nei tik žiūrėti į kovą aikštelėje. Tai – ir pokštai video kube virš parketo (kad ir kokie jie kartais nuvalkioti), ir galimybė arenos kavinėse užkąsti ar atsigaivinti gėrimais, ir ložės, kuriose privatumą mėgstantys ar verslo partnerius norintys pamaloninti žmonės atsiriboja nuo masių.

Krepšinis, o ypatingai LKL finalas, man yra didelė šventė. Atrodo, kad „Lietuvos rytui“, kuris pernai liko be LKL finalo, tai taip pat turėtų būti šventė. Bet taip nėra.

Martynas Gecevičius teisinasi, kad jam smagiau žaisti mažoje salėje, nes „Siemens“ arenoje būdavo per daug „Žalgirio“ gerbėjų. Aš labai tikiuosi, kad Martynas taip negalvoja, o tik kalba tai, ką nori girdėti jo darbdaviai.

Nes jeigu taip galvoja, tai gal tada jam ir Eurolygos finale buvo smagu nežaisti? Pasėdi ant suolo, jokios atsakomybės, jokie gerbėjai nekvaršina galvos, tampi čempionu, gauni medalį, nusifotografuoji su taure.

Man būtų sunku patikėti, kad Gecevičiui patiko nežaisti Eurolygos finale. Lygiai taip pat man sunku patikėti, kad kam nors gali patikti finalą žaisti treniruočių salėje.

„Lietuvos rytas“ galėtų žaisti „Siemens“ arenoje, bet šio klubo vadovai užsispyrė pamokyti arenos vadovus, siekdami gauti geresnes sąlygas kitam sezonui. Dėl sunkiai sukalbamų „Siemens“ arenos vadovų vasarą į Vilnių neužsuks ir Lietuvos rinktinė.

Bet jeigu Lietuvos rinktinė gali atsisakyti sostinės ir užpildyti arenas kituose Lietuvos miestuose, tai „Lietuvos rytas“ negali sau leisti tokios prabangos. Negali, nes eiliniam žiūrovui, eiliniam gerbėjui neįdomu, kokie karai vyksta tarp rimtų dėdžių Ozo gatvėje.

Eilinis žiūrovas nori ateiti į areną, kurioje jis pajus krepšinio šventę. Areną, kurioje nereikės trintis užpakaliais koridoriuose, nereikės laukti eilėje perkant alų, o paskui dar ilgesnėje – tualete.

Toks žiūrovas, jeigu kartą ir ateis į rungtynes, tai po to nusispjaus ir kitą kartą nebeateis.

Todėl „Lietuvos ryto“ užsispyrimas LKL finalą žaisti mažoje arenoje yra eilinis jų vadovų, jų rinkodaros pralaimėjimas. Eilinis, nes juos suskaičiuoti jau darosi sudėtinga.

Kol „Žalgiris“ daro viską, kad besitraukiančiame Kaune surinktų kuo daugiau sirgalių į areną, „Lietuvos rytas“ daro viską, kad vienintelis gyventojų skaičiumi augantis Lietuvos miestas nusigręžtų nuo krepšinio.

Ir dėl to krepšinis pralaimi tiek Vilniuje, tiek Kaune.

Komentarai:
Tai kur nori ten žaidžia, jei Siemensas užsistauge tokių kainų kurios nubaido krepšini tai Siemenso vadovai kalti, o ne Ryto vadovybė.
2015-05-28
+9
Atsakyti
autorius kazkoks idiotas,jo mastysena nuline
2015-05-28
-5
Atsakyti
0MGL0LWTFGTRooTube Man atrodo, kad Vilniui reikia naujos komandos.nesamone! nesvarbu kokia komanda bus antra, bet ji kazkokia bus - ar neptunas ar siauliai ar rytas ar kazkokia nauja susikurus - ji bus. O kadangi visi palaiko zalgiri tai is to isplaukia, kad - nesvarbu kokia komanda bus zalgirio varzove ( tai yra komanda numeris du), ji liks visada nekenciama - nes tai bus zalgirio varzovas. juokingiausia kai zalfaniai rekia - isformuokit ryta ir sukurkit nauja komanda vilniuj - bet jei ta komanda bus zalgirio varzove, tai ji bus vistiek nekenciama. tarkim isformuojam ryta, antras lietuvoj tampa neptunas. neptunas bus varzovas zalgiriui - bus lygiai taip pat nekenciamas kaip dabartinis rytas. cia ne komandas naujas kurti reikia, o piemenu mastyma keisti. kadangi tevai savo piemenu neisauklejo - tai cia keisk ne keites komandas - finalas bus toks pat.


Pagal pacio komentarus nesimato kad pats esi bent padoriai isaukletas. Idomu kiek paciam metu kad sprendi apie kitu tevus?
2015-05-27
-2
Atsakyti
GTRooTube Man atrodo, kad Vilniui reikia naujos komandos.


nesamone! nesvarbu kokia komanda bus antra, bet ji kazkokia bus - ar neptunas ar siauliai ar rytas ar kazkokia nauja susikurus - ji bus. O kadangi visi palaiko zalgiri tai is to isplaukia, kad - nesvarbu kokia komanda bus zalgirio varzove ( tai yra komanda numeris du), ji liks visada nekenciama - nes tai bus zalgirio varzovas. juokingiausia kai zalfaniai rekia - isformuokit ryta ir sukurkit nauja komanda vilniuj - bet jei ta komanda bus zalgirio varzove, tai ji bus vistiek nekenciama. tarkim isformuojam ryta, antras lietuvoj tampa neptunas. neptunas bus varzovas zalgiriui - bus lygiai taip pat nekenciamas kaip dabartinis rytas. cia ne komandas naujas kurti reikia, o piemenu mastyma keisti. kadangi tevai savo piemenu neisauklejo - tai cia keisk ne keites komandas - finalas bus toks pat.
2015-05-27
+4
Atsakyti
JD
0MGL0LWTFateina zalfaniai paverkti kad rytas skarbonkej zais. paradoksas? ne. debilizmas!


Tavo kliedesiai cia yra istisas debilizmas nes zalfaniams nereikia verkti del kazkokio rito. Visi cia neverkia, o eilini syki issitycioja.
2015-05-27
+4
Atsakyti
JD
MarantzJDMarantzEilinis žiūrovas nori ateiti į areną, kurioje jis pajus krepšinio šventę. Areną, kurioje nereikės trintis užpakaliais koridoriuose, nereikės laukti eilėje perkant alų, o paskui dar ilgesnėje – tualete. Daug juokiausi,ponas žurnaliste,tikriausiai Jūs būnate tik Kauno arenoje,kai žaidžia su stiprimos komandomis.Nes panašu,kad LKL apskritai nesidomite.Nebent Jums šventė kai dauguma LKL komandų žaidžia salėse,pavadintų rūmais,bet ne ką lenkiančia lankomumu ta Jūsų vadinamą "treniruočių salę".Bet jeigu Lietuvos rinktinė gali atsisakyti sostinės ir užpildyti arenas kituose Lietuvos miestuose, tai „Lietuvos rytas“ negali sau leisti tokios prabangos. Negali, nes eiliniam žiūrovui, eiliniam gerbėjui neįdomu, kokie karai vyksta tarp rimtų dėdžių Ozo gatvėje.Čia išvis topas.Rinktinė nesvarbu,kad sostinėj nežaidžia?Tai yra katastrofa.Jūsų nuomone LR turi lysti į "užpakalį" "Siemens valdytojams,o kad Lietuvos rinktinės nebus tai dzin?Taip,Jums kaip kauniečiui dzin,nes Kaune vistiek bus,o Jūs kaip žurnalistas ir nemokama bilietuką gausite kaip parneris,ot smagu....O kokia cia yra katastrofa kad rinktine nezaidzia sostineje? Jei sostinei px ant krepsinio tai kodel kazkas cia turi zaisti? Vilniuje,pasak ritfaniu, pilna pramogu tai kam jums ta rinktine? Sostine tai dar ne visa Lietuva, kuriai krepsinis buvo, yra ir bus idomus. Visai Lietuvai krepšinis,nėra ir nebus svarbus.


Bus. Neveltui daugelyje miestu zais rinktine. Cia tik jums belieka gyventi amzinais atmazais kai suvokiate kad Vilnius yra Lietuvos krepsinio uzkampis.
2015-05-27
+6
Atsakyti
Reikia nepamiršti, kad Siemens arena yra vienintelė privati arena Lietuvoje. Žalgirio arena priklauso Kauno savivaldybei, o savivaldybė lengvatinėmis sąlygomis leidžia Žalgiriui naudotis arena, nes jam ji ir buvo pastatyta. Utenoje, Šiauliuse, Klaipėdoje, Kėdainiuose, Panevėžyje, Alytuje - visur tas pats. Taip arenas statė čempionatui, bet visi žinojo, kad po to jos bus atiduotos Juventus, Šiauliams, Neptūnui, Nevėžiui, Lietkabeliui ir Dzūkijai. Visi žinojo, kad arenos bus nuostolingos, tačiau statė jas dėl žmonių ir pirmiausia dėl krepšinio. Ir jos yra nuostolingos. Visos. Ir Siemens yra nuostuolinga, todėl kelią kainą, kad nuostolių būtų mažiau. Tad kai kituose miestuose savivaldybės sąmoningai eina į nuostolį, Siemens arenos valdytojams tas pats bus toje arenoje kas nors ar ne. Jiems rūpi tik pinigai ir jeigu jiems neatsiperka renginys jie jo nedaro. O dėl arenų dydžių, tai joks miestas arenos nestato pernelyg didelės. Ir dabar tikrai visos LKL komandos turi savo vertės arenas. Praktiškai tik prienų arena yra maža (berods 2000 žmonių netelpa), tačiau Prienuose gyvena 10 000 žmonių. Ir kas keisčiausia ta salė nebūna tokia jau ir tuščia. Ir iš tikrųjų Lietuvos ryto arena šiandien yra pati mažiausia. Neskaitant Mažeikių (kurie jau kaip ir iškrito) jų ir Prienų arenos juk ir yra mažiausios. O tai yra tragedija Lietuvos rytui. Ir visam Vilniui. Kas bus jeigu iš tų 4000 žalgirio fanų, kurie būdavo Siemens arenoje 2000 nuspręs Žalgirį palaikyti Vilniuje? Man atrodo, kad Vilniui reikia naujos komandos. Ši susikompromitavusi ir nemylima niekieno. Tai išeitu į naudą visam Lietuvos krepšiniui!
2015-05-27
+6
Atsakyti
ateina zalfaniai paverkti kad rytas skarbonkej zais. paradoksas? ne. debilizmas!
2015-05-27
+4
Atsakyti
tiesa sakant graudu kad taip vadinamoje krepsinio salyje stipriausios lygos finalas 2015 metais vyksta kazkokioj skabonkej.as suprantu kai gudziais 90-aisiais Zalgiris su Plunges Olimpu kapojosi kazkokioj mokyklos salytej,bet tada ir arenu nebuvo,vienintele Hale, Sporto Rumai ir viskas.o dabar arenu prudai,o stipriausiu komandu macas sostinej vyks kazkokioj dezutej.cia toks smugis LKL prestizui,o ypac Vilniaus krepsiniui nes panasu kad klubas vis ritasi ir ritasi i dugna.ir tas ritimasis tikrai nenaudingas Zalgiriui nes jau net neidomu ziuret finalo kadangi nugaletojas is anksto aiskus
2015-05-27
-8
Atsakyti
JDMarantzEilinis žiūrovas nori ateiti į areną, kurioje jis pajus krepšinio šventę. Areną, kurioje nereikės trintis užpakaliais koridoriuose, nereikės laukti eilėje perkant alų, o paskui dar ilgesnėje – tualete. Daug juokiausi,ponas žurnaliste,tikriausiai Jūs būnate tik Kauno arenoje,kai žaidžia su stiprimos komandomis.Nes panašu,kad LKL apskritai nesidomite.Nebent Jums šventė kai dauguma LKL komandų žaidžia salėse,pavadintų rūmais,bet ne ką lenkiančia lankomumu ta Jūsų vadinamą "treniruočių salę".Bet jeigu Lietuvos rinktinė gali atsisakyti sostinės ir užpildyti arenas kituose Lietuvos miestuose, tai „Lietuvos rytas“ negali sau leisti tokios prabangos. Negali, nes eiliniam žiūrovui, eiliniam gerbėjui neįdomu, kokie karai vyksta tarp rimtų dėdžių Ozo gatvėje.Čia išvis topas.Rinktinė nesvarbu,kad sostinėj nežaidžia?Tai yra katastrofa.Jūsų nuomone LR turi lysti į "užpakalį" "Siemens valdytojams,o kad Lietuvos rinktinės nebus tai dzin?Taip,Jums kaip kauniečiui dzin,nes Kaune vistiek bus,o Jūs kaip žurnalistas ir nemokama bilietuką gausite kaip parneris,ot smagu....O kokia cia yra katastrofa kad rinktine nezaidzia sostineje? Jei sostinei px ant krepsinio tai kodel kazkas cia turi zaisti? Vilniuje,pasak ritfaniu, pilna pramogu tai kam jums ta rinktine? Sostine tai dar ne visa Lietuva, kuriai krepsinis buvo, yra ir bus idomus.
Visai Lietuvai krepšinis,nėra ir nebus svarbus.
2015-05-27
+5
Atsakyti
JD
MarantzEilinis žiūrovas nori ateiti į areną, kurioje jis pajus krepšinio šventę. Areną, kurioje nereikės trintis užpakaliais koridoriuose, nereikės laukti eilėje perkant alų, o paskui dar ilgesnėje – tualete. Daug juokiausi,ponas žurnaliste,tikriausiai Jūs būnate tik Kauno arenoje,kai žaidžia su stiprimos komandomis.Nes panašu,kad LKL apskritai nesidomite.Nebent Jums šventė kai dauguma LKL komandų žaidžia salėse,pavadintų rūmais,bet ne ką lenkiančia lankomumu ta Jūsų vadinamą "treniruočių salę".Bet jeigu Lietuvos rinktinė gali atsisakyti sostinės ir užpildyti arenas kituose Lietuvos miestuose, tai „Lietuvos rytas“ negali sau leisti tokios prabangos. Negali, nes eiliniam žiūrovui, eiliniam gerbėjui neįdomu, kokie karai vyksta tarp rimtų dėdžių Ozo gatvėje.Čia išvis topas.Rinktinė nesvarbu,kad sostinėj nežaidžia?Tai yra katastrofa.Jūsų nuomone LR turi lysti į "užpakalį" "Siemens valdytojams,o kad Lietuvos rinktinės nebus tai dzin?Taip,Jums kaip kauniečiui dzin,nes Kaune vistiek bus,o Jūs kaip žurnalistas ir nemokama bilietuką gausite kaip parneris,ot smagu....


O kokia cia yra katastrofa kad rinktine nezaidzia sostineje? Jei sostinei px ant krepsinio tai kodel kazkas cia turi zaisti? Vilniuje,pasak ritfaniu, pilna pramogu tai kam jums ta rinktine? Sostine tai dar ne visa Lietuva, kuriai krepsinis buvo, yra ir bus idomus.
2015-05-27
-4
Atsakyti
Eilinis žiūrovas nori ateiti į areną, kurioje jis pajus krepšinio šventę. Areną, kurioje nereikės trintis užpakaliais koridoriuose, nereikės laukti eilėje perkant alų, o paskui dar ilgesnėje – tualete. Daug juokiausi,ponas žurnaliste,tikriausiai Jūs būnate tik Kauno arenoje,kai žaidžia su stiprimos komandomis.Nes panašu,kad LKL apskritai nesidomite.Nebent Jums šventė kai dauguma LKL komandų žaidžia salėse,pavadintų rūmais,bet ne ką lenkiančia lankomumu ta Jūsų vadinamą "treniruočių salę".

Bet jeigu Lietuvos rinktinė gali atsisakyti sostinės ir užpildyti arenas kituose Lietuvos miestuose, tai „Lietuvos rytas“ negali sau leisti tokios prabangos. Negali, nes eiliniam žiūrovui, eiliniam gerbėjui neįdomu, kokie karai vyksta tarp rimtų dėdžių Ozo gatvėje.

Čia išvis topas.Rinktinė nesvarbu,kad sostinėj nežaidžia?Tai yra katastrofa.Jūsų nuomone LR turi lysti į "užpakalį" "Siemens valdytojams,o kad Lietuvos rinktinės nebus tai dzin?Taip,Jums kaip kauniečiui dzin,nes Kaune vistiek bus,o Jūs kaip žurnalistas ir nemokama bilietuką gausite kaip parneris,ot smagu....
2015-05-27
+4
Atsakyti
Tai ka ir toliau zaisime tame svirne?
2015-05-27
+4
Atsakyti
Todėl „Lietuvos ryto“ užsispyrimas LKL finalą žaisti mažoje arenoje yra eilinis jų vadovų, jų rinkodaros pralaimėjimas. Eilinis, nes juos suskaičiuoti jau darosi sudėtinga.

Kol „Žalgiris“ daro viską, kad besitraukiančiame Kaune surinktų kuo daugiau sirgalių į areną, „Lietuvos rytas“ daro viską, kad vienintelis gyventojų skaičiumi augantis Lietuvos miestas nusigręžtų nuo krepšinio.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Veidu į šūdą, raudonos komuniagų laikrasčio nuopisos!!!
2015-05-27
-1
Atsakyti
žalia padlastraipsnio pradžia viską pasako, eilinis lizingėlio fano šikimas ant ryto


Raudona komuniagu ismata, gryzk i savo motinini urodu forume ir ten toliau verkslenk kaip jums eilini syki nera sansu pries Zalgiri.
2015-05-27
-1
Atsakyti
sarkis21Kad mažiau būtų Žalgirio gerbėjų, o daugiau būtų Lietuvos ryto gerbėjų girdėjau iš Gecevičiaus kalbų. Būtų klubo valdyba susitarę su Siemens arenos valdytojais dėl nuomos kainos, tai LKL finalai būtų vykę ne Lietuvos ryto arenoje, o Siemens arenoje. O dabar viskas atvirkščiai.


Arsenai, tu rimtai daunas kad rasai tokias nesamones?
2015-05-27
Atsakyti
Kad mažiau būtų Žalgirio gerbėjų, o daugiau būtų Lietuvos ryto gerbėjų girdėjau iš Gecevičiaus kalbų. Būtų klubo valdyba susitarę su Siemens arenos valdytojais dėl nuomos kainos, tai LKL finalai būtų vykę ne Lietuvos ryto arenoje, o Siemens arenoje. O dabar viskas atvirkščiai.
2015-05-27
-6
Atsakyti
bando "zurnaliugos" sukelt aziotaza, po 5 straipsnius per diena varydami nuo sekmadienio, bet ant to gali uzkibti tik zalgirio fanai. komentuoja net springdami. a normalus ryto fanai supranta kokion siknon dabartine vadyba ivare komanda, ir vilciu cia nedaug kad kas pasitaisys ir nereikia cia jokiu straipsniu apie kazkokius perdetus susirupinimus kur vilnieciai ziures ir kur jie eis ir ka jie darys vai vai vai. durniu laivas.
2015-05-27
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.