Donatas Motiejūnas sulaukė dar vieno įvertinimo
Donatas Motiejūnas sulaukė dar vieno įvertinimo
Nuotr. AFP-Scanpix
Hjustono „Rockets“ sezonas baigėsi NBA Vakarų konferencijos finale, kur Teksaso ekipa 1-4 nusileido Oklando „Golden State Warriors“. Sezonui pasibaigus Donatas Motiejūnas atsidūrė tarp geriausių komandos krepšininkų, pagal „Houston Chronicle“ vertinimą.

Lietuvio sezonas įvertintas aukščiausiu A balu. Tokio paties įvertinimo susilaukė Jamesas Hardenas, Dwightas Howardas, Trevoras Ariza, Corey Breweris ir Jasonas Terry.

„Motiejūnas buvo itin svarbus kol traumą gydėsi Dwightas Howardas. Pagerėjęs lietuvio pataikymas iš toli sukurdavo daugiau erdvės „Rockets“ puolime. Motiejūnas komanda labai padėjo ir kaip žmogus statantis užtvaras bei skirstantis kamuolius, šių dalykų labai trūko jam patyrus traumą“, – rašo „Houston Chronicle“.

Terrence‘as Jonesas, Joshas Smithas, Patrickas Beverley, Clintas Capela ir Pablo Prigioni įvertinti B balu. C įvertinimo susilaukė Joey Dorsey, o K.J. McDanielso, Nicko Johnsono ir Kosto Papanikolaou žaidimas liko be įvertinimo.

Lietuvis NBA lygoje šį sezoną rinkdavo po 12 taškų ir 5,9 atkovoto kamuolio per 71 mačą.

Komentarai:
TIKRASIS_Donce_3000_Gryzo
Zdarowa chebryte, cia po keliu dienu pertraukos rasau pagaliau i BN'a, buvau k.net bet ten toks vaikalendas su visokiais Lebaby garbintojais ir jeigu vien pasakai kad GSW objektyviai stipresni uz Cavs bei yra siu metu finalo favoritai gauni minusus tai manau metas bazuotis atgal i BN'a cia bent kazkiek yra dar mastanciu ir raukianciu krepsini.

Ai tiesa, dar ponas boldas, misteris RAUDONASIS komentaras ir Lebaby subinlaizys Nr. 1 Lietuvoje Byron/Korsaras persimete i k.net - nu apgailetinas koks ne tas zodis, kam jus ji uzduxinote taip ziauriai? :D Cia zinoma pirmoji versija. Antroji versija kodel jis ten persimete, nes ten tokiems kaip Lebaby fanams rojus - rasyk nesamones lisdamas i Lebrono rudange kiek tik nori, niekas nestums ir dar pliusu gausi - tiesiog BYRONUI kaifas ten, jauciasi "protingu ir ismananciu krepsini komentatoriumi" :D Trecia versija, tai jauciu ta kad kiek pastebejau jis mane kopijuoja, vien is komentaru ir issireiskimu matosi "kitu vadinimas vaikais, stumimas ant kitaip mastanciu, girimasis apie statymus, saves kaip eksperto laikimas ir t.t.", o dabar sitas bezdzioniukas dar mane kopijuodamas ir i k.net persikele. TIESA TA, KAD BYRON YRA MANO DIDELIS GERBEJAS :D

Ai dar prie to paties zinokite BYRONAS pagaliau drasos igavo ir net siule susitikti Vilniaus lenkyne po to kai ji suvarciau eilini syki ir pasake kad sumus mane, nu ka man tokiam trioxalai atsakyti, kai jau senai siuliau numesti tikslias koordinates, kad man atvaziavus i akis galetu pasakyti koks as "ubagas, pydariovas ir t.t." matosi jau "vierxas" Byronas, juk paauglyste neramus laikotarpis, tikriausiai ir usai-pienplaukiai pradejo dygti jog net PASIULE VILNIUJE susitikti :D

O as zinokite xebra gyvenu gerai, cia su xebra truputi prie Lampu, Kauno Mariu buvome nuleke - pagliaudem semkiu, alaus atsigereme - oras pasaka, va ir dabar po 30 min pajudesim i gamta savaitgaliui šašlu, kepsniuku pasikepti kaip normali draugiska chebra, paneliu prigriebsim, sampes pora deziu, aisku kolumbo tai jau nafik nusibodo :)

O apie D-Mo tai maladiec, nera ka pridurti, ivertinimai kalba patys uz save - jis to vertas ir svarbiausia jis viska ka pasieke, padare savo jegomis. Linkiu ir toliau progresuoti bei kitame sezone dar labiau kilti i virsu :) Galbut taip progresuodamas kuria nors diena taps lygos superzvaigzde ka gali zinoti
2015-05-29
+1
Atsakyti
siknabruzdis
Idomu ka varlius donce galetu apie tai pasakyt! Donce auuuu! Kur tu laukini??? Islysk is olos? Gal visas islostas bapkes jau prataskei, nepaejo statymas ir nesirodai???

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-05-29
+1
Atsakyti
Anonimas
O anonimas žegždrių psiketrjijoje

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-05-29
+2
Atsakyti
Sklinda gandai, kad Rokiškio durnyne wi fi routeris pagedes, todel kuri laika donces komentaru nematysim.
2015-05-29
+12
Atsakyti
Byron
Vaikai baikit cia savo nesamones rasineti,greit turetu TIKRAS DONCE savo komentara parasyt. O jus perskaitykit ji ir viska dekites i galva,jis briedu neraso,pas ji viskas i tema :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-05-29
-3
Atsakyti
Veiskeli, nesamone tavo ta apklausa. Ne nuo to pradedi, pirma uzduok klausima ar isvis man krepsinis yra mano hobis, nes uzejes į tavo apklausa, gaunasi pagal ja, kad krepsinis yra mano pati megstamiausia veikla.
2015-05-29
+1
Atsakyti
Prašau visų, bent kartais krepšinį pažaidžiančių žmonių pagalbos, padėkit pabaigt bakalaurą, ir užpildykit mano anketą smile emoticon Ačiū labai :)

http://www.publika.lt/apklausa-15-555f26...

P.s. atsiprašau už reklamą :/
2015-05-29
Atsakyti
Tikiuosi kita sezona nuo pat pradzios gaus vieta starte :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-05-29
+2
Atsakyti
mmsss
Pagarba Donatui, sėkmės sveikstant ir dar geresnio ateinančio sezono.
2015-05-29
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.