Sergejus Bykovas kitą sezoną UNIKS nežais
Sergejus Bykovas kitą sezoną UNIKS nežais
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus

Kazanės UNIKS vyriausiasis treneris Jevgenijus Pašutinas viešai sukritikavo komandos įžaidėją Sergejų Bykovą, pareiškęs, kad jis kolektyve kelia įtampą tarp Rusijos krepšininkų ir legionierių.

Anot Pašutino, dėl sudėtingų charakterio savybių Bykovo kitą sezoną UNIKS kolektyve nebebus.

„Bykovo komandoje nebeliks. Dėl jo žaidimo klausimų nekyla, bet kolektyve jis elgiasi netinkamai. Nuolat nepatenkintas dėl keitimų, netgi jeigu žaidžia 30 minučių. Jis skaldo Rusijos krepšininkus ir legionierius, trukdo normaliai bendrauti, – Rusijos žiniasklaidai sakė UNIKS strategas, treniruojantis ir šalies rinktinę. – Kuomet aš atvykau į Kazanę, rusai per treniruotes mėtė į vieną krepšį, o legionieriai – į kitą. Tas pats buvo ir valgykloje. Aš dariau viską, kad sulipdyčiau kolektyvą.“

Pažymėtina, kad juoda katė tarp Pašutino ir 32-ejų metų 190 cm ūgio Bykovo perbėga nebe pirmą kartą. Krepšininko elgesiu nepatenkinto trenerio prašymu įžaidėjas jau buvo atleistas iš Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ komandos. Bykovas nepakviestas ir į Europos čempionatui rengtis pradėsiančios Rusijos rinktinės stovyklą.

Šį sezoną Eurolygoje Bykovas sužaidė 10 rungtynių, per kurias aikštėje vidutiniškai praleido po 7,6 min., pelnė po 1,8 taško ir atliko po 0,5 rezultatyvaus perdavimo. Europos taurėje jis aikštėje pasirodė per 12 rungtynių, ant parketo vidutiniškai praleido po 22,3 min., pelnė po 8,2 taško ir atliko po 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

UNIKS Europos taurėje nužygiavo iki pusfinalio, o VTB Vieningoje lygoje neįveikė ketvirtfinalio etapo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.