Tęsiasi kalbos apie Tel Avivo "Maccabi" trenerio Pini Gershono ateitį. Pareiškęs, kad priimtų ne Izraelio komandos pasiūlymą, jei ši būtų pajėgi laimėti Eurolygą, treneris sulaukė Maskvos CSKA dėmesio. Po kiek laiko P.Gershonas prisipažino sulaukęs ir Maskvos "Dinamo" pasiūlymo.

Tiesa, "Dinamo", kuriame rungtyniauja Kšyštofas Lavrinovičius, klubo krepšinio operacijų prezidentas Steve'as Costalas paneigė tokias kalbas, teigdamas, kad komanda yra visiškai patenkinta treneriu Valeriju Tickonenka ir dabar ruošiasi Rusijos Superlygos pusfinalio dvikovai.

"Sveikiname P.Gershoną iškovojus puikią pergalę Eurolygoje, tačiau galime oficialiai patvirtinti, kad jokie pasiūlymai jam pateikti nebuvo. Gal jį suklaidino koks agentas", – spėliojo S.Costalas.

Gegužės aštuntąją antrąkart iš eilės laimėjęs Eurolygos turnyrą, P.Gershonas tapo vienu geidžiamiausiu Europos treneriu. Po šio laimėjimo Maskvos CSKA prezidentas Aleksandras Gomelskis pareiškė, kad "P.Gershonas yra geriausias treneris Europoje" ir norėtų jį matyti treniruojantį Maskvos klubą.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.