Serbės pasiekė istorinę pergalę
Serbės pasiekė istorinę pergalę
Nuotr. fibaeurope.com
Ana ir Milica Dabovič pelnė beveik pusę Serbijos rinktinės taškų ir atvedė savo šalies nacionalinę komandą į Europos čempionato finalą.

Marinos Maljkovič vadovaujama komanda Budapešte vykusiame pusfinalyje 74:72 (18:18, 18:20, 23:19, 15:15) po atkaklios kovos palaužė baltaruses ir pirmą kartą istorijoje kausis dėl Senojo žemyno pirmenybių aukso.

Anksčiau didžiausias serbių pasiekimas buvo užfiksuotas praėjusiame Europos čempionate. Tuomet iki pusfinalio nužygiavusi Serbijos rinktinė pralaimėjo būsimoms čempionėms – Ispanijos krepšininkėms.

Sekmadienį finale serbės susikaus su Ispanijos ir Prancūzijos rinktinių nugalėtoja.

Serbijos rinktinė: Ana Dabovič 21, Jelena Milanovič 14 (7 atk. kam.), Sonja Petrovič 14 (9 atk. kam.), Milica Dabovič 12.

Baltarusijos rinktinė: Jelena Leučianka 22 (11 atk. kam.), Kaciarina Snycina 11, Taciana Lichtarovič 11.

Komentarai:
L3
čia tu su kuo diskutuoji, savim?
2015-06-26
+2
Atsakyti
Dabar lietuviu ekspertai sakys,va iveikem finalo dalyves :PPPP nors ,kad serbem tos rungtynes buvo nulio vertos,tai Lietuviams neidomu :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
2015-06-26
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.