Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Vienas „Trail Blazers“ komandos lyderių Damianas Lillardas ir toliau rungtyniaus Portlande.

ESPN šaltiniai skelbia, kad 24-erių metų 191 cm ūgio atakų organizatorius sutarė su „Trail Blazers“ dėl penkerių metų ir 120 milijonų JAV dolerių vertės kontrakto.

Pastarąjį sezoną Lillardas uždirbo vos kiek daugiau nei 3 mln. JAV dolerių.

Lilardas „Trail Blazers“ garbę gina nuo pat profesionalo karjeros pradžios, kai jį 2012 metų NBA naujokų biržoje Portlando klubas pasirinko šeštuoju šaukimu.

Amerikietis šį sezoną NBA vidutiniškai pelnydavo po 21 tašką, atkovodavo po 4,6 ir perimdavo po 1,1 kamuolio bei atlikdavo po 6,1 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Pramušo pavydo banga regis čia...
2015-07-02
+1
Atsakyti
aukso puodas
O kiek mes dirbantys lietuviai išlaikom tinginių pašalpinių bambalinių?
2015-07-01
-5
Atsakyti
Nba Fanatic
Vienas megstamiausiu mano zaidejas kaip tik dabar ismokes jo metima tai kiauri eina :)
2015-07-01
+3
Atsakyti
zirnis

Oi as ta pikiausiai suprantu. As pavyzdziui Jankunui niekada nemokeciau 45 gabalu europos valiutos. Jam? O kad Amerika svaistosi XL milijonais tai mano pasamprotavimas buvo sarkastiskas. Zinai kaip negrai per visas televizijas verkia kad jie "grew up in a poor neighberhood" ir paskui tik deka kazkokio zaidimo gyvena taip pat kaip koks D Trump'as. Skirtumas tik tas, kad pastarasis kad ir koks nemegstamas amerikoje butu, visgi aprupina zmones darbu, kai tuo tarpu nba negrai puse doleriu isleidzia houmsu bizniams ir ispustalupems negrems.
2015-07-01
-12
Atsakyti
FlamboyantKazkokiam negrui metanciam sviedini i apvalia kiauryme mokami 24 milijonai per metus.


geriau pasiziurek i musu Zalgiri, vat ju algos tai yra amoralios, geda kai keli sportininkai gyvena miesto gyventoju gyvenimo kokybes saskaita. NBA ka uzdirba ta ir turi, ten isvis nera tokios supratimo, kad kazkas turi islaikyti profesonala, o pas mus eina verkiantys Jankunai i savivaldybe, kad gauti paramos..
2015-07-01
-2
Atsakyti
builys
2 milijonai dolerių per mėnesį alga.... Man maximos kasininkui kaži mokės tiek ar ne?
2015-07-01
Atsakyti
Ruslanas Kirilkinas
Noreciau su Donce draugauti,kaip manot ar jis rimtas vaikinas?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-01
-7
Atsakyti
SKlaidomis, tokias sumas uzdirba tik krepsininkai kurie yra nba, juo gali tapti tik vienas 10k. Is visu nba zaideju yra apie 400 is viso pasaulio.. Tai tu ir nepisk proto. Nes tokiu zmoniu vienetai kurie gali uzdirbti tiek.... Tu net neisivaizduoji kaip jie sunkiai aria kad tokias sumas gauna. O lietuviai sikna tyngi pakelt ir del visko priekaistaija kaip ir tu.


Tik krepsininkai kurie yra nba? Tu matyt nezinai kiek kitu sporto saku krepsininkai uzdirba. Ne visi ir dirba, nereikia cia skiest ir aukstint. Taip dirba daug daugelis, bet kai kurie tai tinginiai. Jiem talentas uzdiba pinigus pirmiausia, o tik tada sunkus darbas.
2015-07-01
+2
Atsakyti
S
Lietuvis per savo visa gyvenima tiek nera pradirbes nei nba krepsininkas per viena diena

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-01
-4
Atsakyti
S
Klaidomis, tokias sumas uzdirba tik krepsininkai kurie yra nba, juo gali tapti tik vienas 10k. Is visu nba zaideju yra apie 400 is viso pasaulio.. Tai tu ir nepisk proto. Nes tokiu zmoniu vienetai kurie gali uzdirbti tiek.... Tu net neisivaizduoji kaip jie sunkiai aria kad tokias sumas gauna. O lietuviai sikna tyngi pakelt ir del visko priekaistaija kaip ir tu.
2015-07-01
-1
Atsakyti
Klaidomisprotu nesuvokiamos sumos vaikšto . suprantu talentas visa kita bet tai kiek amoralu . jus įsivaizduojat kiek žmoniu lietuvoje gyvena žemiau skurdo ribos ? jiems nors 1000€ davus jie butu beprotiškai laimingi o jeigu o jeigu 120mln čia visa lietuvai užtektu .iškrypimai su tom sumom . Nba prostitucija--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


tai cia klubai dar islosia pasirasydami kontraktus iki naujos nba sutarties su tv ... po tos sutarties is vis kontraktai kosminiai bus
2015-07-01
-2
Atsakyti
Kazkokiam negrui metanciam sviedini i apvalia kiauryme mokami 24 milijonai per metus.
2015-07-01
Atsakyti
protu nesuvokiamos sumos vaikšto . suprantu talentas visa kita bet tai kiek amoralu . jus įsivaizduojat kiek žmoniu lietuvoje gyvena žemiau skurdo ribos ? jiems nors 1000€ davus jie butu beprotiškai laimingi o jeigu o jeigu 120mln čia visa lietuvai užtektu .

iškrypimai su tom sumom . Nba prostitucija

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-01
-16
Atsakyti
Anonimas
Crybaby
2015-07-01
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.