Nuotr.: USA Today Sports-Scanpix
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix

Vienas pastarųjų sezonų Atlantos „Hawks“ lyderių Paulas Millsapas nusprendė nekeisti komandos. ESPN.com informuoja, kad 30-metis 203 cm ūgio puolėjas priėmė „Hawks“ pasiūlymą ir su klubu sudarys naują sutartį.

Atlantoje krepšininkas rungtyniaus dar tris sezonus, per kuriuos uždirbs 59 mln. JAV dolerių. Prabėgus dviems sezonams pats žaidėjas galės spręsti, likti komandoje ar ieškotis naujos darbovietės.

Anksčiau buvo skelbta, kad krepšininkas turėjo pasiūlymą ir iš Orlando „Magic“ klubo, kuris Millsapui siūlė ketverių metų trukmės 80 mln. JAV dolerių vertės sutartį.

2006 metais NBA naujokų biržoje 47-uoju šaukimu Jutos „Jazz“ pasirinktas Millsapas šioje ekipoje žaidė iki 2013 metų, o po to persikėlė į Atlantą. Pastarąjį sezoną vienu „Hawks“ lyderių tapęs žaidėjas vidutiniškai pelnydavo po 16,4 taško, atkovodavo po 8 ir perimdavo po 1,7 kamuolio bei atlikdavo po 3,1 rezultatyvaus perdavimo.

Laisvųjų NBA agentų rinka atsidarė liepos 1 dieną, tačiau oficialiai klubai su krepšininkais sutartis gali pasirašinėti nuo liepos 9-osios.

Komentarai:
omg
Gal truputi ir permoketa, bet jei visokie Asikai gaus po 15mln tai jam cia normalu
2015-07-02
Atsakyti
Spree
Permoketa 20lim i sezona palyginus su SAN Green/Leonard/ GSW Green kontraktais.
2015-07-02
+3
Atsakyti
Pagrindidnis darbas atliktas.
2015-07-02
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.