Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

26-erių metų Graikijos rinktinės įžaidėjas Nickas Calathesas nesusigundė Stambulo „Fenerbahce Ulker“ ir „Barcelona“ klubų pasiūlymais bei nusprendė likti už Atlanto.

198 cm ūgio atakų organizatorius trečią sezoną paeiliui rungtyniaus Memfio „Grizzlies“ komandoje.

Praėjusį sezoną buvęs Atėnų „Panathinaikos“ ir Krasnodaro „Lokomotiv“ žaidėjas aikštelėje praleisdavo po 13 minučių. Per jas Calathesas pelnydavo po 4,1 taško bei atlikdavo po 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Gera fotke. Dar praeita sez sake kad nebenori nba ir eis i europa jei daugiau pasiulys. Bet kad nba jis nieko neparodes ir lieka tai tik speju jog paskutini sez atlost nba.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-02
-2
Atsakyti
f
gudaitis keliasi i ryta

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-02
-3
Atsakyti
TIKRASIS_Donce_3000_Gryzo
sitas vaikis visada buvo overrated... Vien pabaiges koledza JAV gavo iskarto vieta Pao, kur neblizgejo. Dabar NBA uz nieka sedi. Kubane tikroji jo vieta pagal talenta :)
2015-07-02
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.