Nuotr.: USA Today Sports-Scanpix
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix

Serbijos rinktinės vidurio puolėjas Miroslavas Raduljica ateinantį sezoną gali sugrįžti į Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionatą.

Skelbiama, kad 27-erių metų 217 cm ūgio vidurio puolėju domisi keletas klubų, o rimčiausiai į vidurio puolėją taikosi Sakramento „Kings“.

Radulcija 2013-2014 m. krepšinio sezoną yra praleidęs Milvokio „Bucks“, o praėjusį sezoną trumpai atstovavo Minesotos „Timberwolves“ ekipai, tačiau joje neįsitvirtino.

Komandos gretose vidurio puolėjas sužaidė vos 5 rungtynes, per kurias aikštėje praleisdavo po 4 min., atkovodavo po 1 kamuolį ir pelnydavo po 1,6 taško.

Raduljica – vienas iš Serbijos rinktinės kandidatų žaisti šį rudenį vyksiančiame Europos čempionate. Praėjusių metų pasaulio pirmenybėse krepšininkas žaidė labai patikimai – per rungtynes vidutiniškai pelnė po 13 taškų ir atkovojo po 4,6 atšokusio kamuolio, o serbai tapo planetos vicečempionais.

Komentarai:
aaaa
tas divacas tai pasijaute pasaulio bamba kai atejo cia i tuos kings prezidentus. pakabino jo tuos jersey tai jau pzdc cia pradejo keltis as cia kings i po atvesiu ir t.t. pats nba vidutiniokas buvo nekazka ir tose pareiguose is jo matosi. dar ir tas savininkas debilas nori keturiese gintis :D o kur dar tas karlas best coach ever be ginybos grybas. nu super ten big three pas juos, cousinsa iskeis tai ten po nematyti dar 20metu
2015-07-05
+5
Atsakyti
Juk dar turi ir ta indų kilmės kanadietį. Ir Gudaiti teoriškai, bet aisku jis lieka Europoje. Divacas labai simpatizuoja centrams, matosi to rezultatas.
2015-07-05
+6
Atsakyti
ddsd
aaaa Neturi jie Thompsono i 76ers ismaine. Ir Cousy ismainys i Denveri uz Ty ir Faried
2015-07-05
+3
Atsakyti
Nesistebiu, kad vel sklinda kalbos del Cousanso isvykimo :D
2015-07-05
Atsakyti
aaaa
tai blet kiek tie kings tu centru nori turet? turi cousinsa, pasisauke steina, pasirase ilgalaike sutarti su koufosu, pasirase sutarti su morelandu turi dar hollins ir thompson ir db dar sito nori? debilai 7 centrus nori turet? ka tas divacas ten masto debilas kazkoks
2015-07-05
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.