Komentarai:
RyuzakiSkaityk atidziau as ir sakau nelyginam biudzetu, o tik zaidimo kokybes. Romanovo zalgiryje jau 3m nera. O tie nesusizaidimai buvo ir prie Navikausko (kaip sakiau pradedant 2006) ir prie Romanovo ir prie Motejuno. Jankunas 3 dekadas ta pati kiekviena rudeni mala. Sakai visa komanda keiciasi? nu jau kas sezona zalgiris atnaujina tik suolelio galiorka ir sg/pg.Priekine linija jau N metu nejudinama :)


Nežinau kiek tau metų, bet pagal komentarus spėju, kad arba mažvaikis, arba 15 - etis paauglys, arba šiaip trolis. Bet visgi parašysiu, jei nesuprasi ir toliau aiškinsi, kad "Žalgiris" turėjo būti seniai susižaidusi komanda, reiškias nėra vilties su tavimi:

KARTOJU: Jei lygini Žalgirio ir Barsos sudėčių pasikeitimus bei rezultatus tu PRIVALAI ATSIŽVELGTI į biudžetus ir finansinę padėtį. Nes už "ačiū" nežaidžiama, bent jau po keletą ar daugiau sezonų tai tikrai. Ypač, kai žaidėjai tobulėja.

ANTRA: Tu kalbi, kad jau pastaruosius 10 metų tas pats per tą patį Žalgiryje, niekas nesikeičia. Tai aš tau ir aiškinu apie situaciją Romanovo laikais, nes tai buvo anksčiau nei prieš 10 metų.

TREČIA: Kada Songaila atvarė į Žalgirį? Kada Gudaitis keitė Javtoką? Nuo 2006 ar 2010? Ar čia nesiskaito, tipo tik "galiorka"? Pridėk prie pastovaus "galiorkos" keitimo SF startinius žaidėjus (Weems, Darden, Andersonas, kuris SG/SF, Pocius SG/SF), startinio PG keitimą, trenerių keitimus ir pamatysi, kas "Žalgiryje" lieka pastovaus - ogi tik ilgalaikes sutartis pasirašęs jaunimas, kurio didžioji dalis taip ir neužsitarnauja svarbaus vaidmens aikštėje.
2015-07-08
+10
Atsakyti
WolandazNu va, parodei savo neišmanymą visišką apie kašį. Romanovo laikais žaidimas subyrėjo, nes žaidėjams ir treneriams algų pradėjo nemokėti. Čia jei nepameni, buvo Plazos laikais.Antra, susižaidimas ne tik nuo laiko priklauso. "Jankūnas, Javtokas, Vene". O kur likę žaidėjai, kur likę treneriai, kurių kiekvienas turi skirtingą filosofiją ir taip veikia visos komandos žaidimą? Nekalbu jau apie tai, kad tokie žaidėjai kaip Vene, Lipkevičius ir iki praeito sezono Milaknis "Žalgiryje" nebuvo pagrindiniai žaidėjai, o tai reiškia, kad ir susižaidimas ne taip veikia. Nereikia čia Barsų kišti, ten ir žaidėjai, pripažinkim, aukštesnio lygio, ir su trenerių keitinėjimais žymiai geresnė situacija ir lygtai niekad, bent jau pastaruoju metu, neskendėjo skolose.Ir jei jau tu lygini su Barsą, tai finansų neužmiršk, nes žaidėjai bei tie patys treneriai komandoje išlieka ne už ačiū.


Skaityk atidziau as ir sakau nelyginam biudzetu, o tik zaidimo kokybes. Romanovo zalgiryje jau 3m nera. O tie nesusizaidimai buvo ir prie Navikausko (kaip sakiau pradedant 2006) ir prie Romanovo ir prie Motejuno. Jankunas 3 dekadas ta pati kiekviena rudeni mala. Sakai visa komanda keiciasi? nu jau kas sezona zalgiris atnaujina tik suolelio galiorka ir sg/pg.

Priekine linija jau N metu nejudinama :)
2015-07-08
+1
Atsakyti
RyuzakiKainos nezinau yra gal kur paskelbta? jei iki 200k euru tai gerai, bet jei vel pasiule kokius 500k tai mano nuomone nesikeicia tuomet :)


Kaina lygtai buvo 450 eu. Kiek dabar, nežinau.
2015-07-08
+3
Atsakyti
RyuzakiKainos nezinau yra gal kur paskelbta? jei iki 200k euru tai gerai, bet jei vel pasiule kokius 500k tai mano nuomone nesikeicia tuomet :)


Nu va, parodei savo neišmanymą visišką apie kašį. Romanovo laikais žaidimas subyrėjo, nes žaidėjams ir treneriams algų pradėjo nemokėti. Čia jei nepameni, buvo Plazos laikais.

Antra, susižaidimas ne tik nuo laiko priklauso. "Jankūnas, Javtokas, Vene". O kur likę žaidėjai, kur likę treneriai, kurių kiekvienas turi skirtingą filosofiją ir taip veikia visos komandos žaidimą? Nekalbu jau apie tai, kad tokie žaidėjai kaip Vene, Lipkevičius ir iki praeito sezono Milaknis "Žalgiryje" nebuvo pagrindiniai žaidėjai, o tai reiškia, kad ir susižaidimas ne taip veikia. Nereikia čia Barsų kišti, ten ir žaidėjai, pripažinkim, aukštesnio lygio, ir su trenerių keitinėjimais žymiai geresnė situacija ir lygtai niekad, bent jau pastaruoju metu, neskendėjo skolose.

Ir jei jau tu lygini su Barsą, tai finansų neužmiršk, nes žaidėjai bei tie patys treneriai komandoje išlieka ne už ačiū.
2015-07-08
-17
Atsakyti
Jaska dar turbūt liks kaip antras treneris,smagu yra kad žalgiris yra lietuviškiausias klubas ir su giliomis tradicijomis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-08
+7
Atsakyti
Wolandaz


Kainos nezinau yra gal kur paskelbta? jei iki 200k euru tai gerai, bet jei vel pasiule kokius 500k tai mano nuomone nesikeicia tuomet :)
2015-07-08
+5
Atsakyti
truthTavo krepsinio supratimas tuomet yra nulinis. komandos siela ir siena,kuris ir formuoja visa bendra atmosfera, be jo zaidimas iskart subyra. tai visus legionierius susiperkam pagal tokia logika. Vienas pagrindiniu lietuvos rinktines ramsciu ,sunkusis krastas,o cia matai nori mesti is komandos i kazkoki vienadieni amerikona. jau ir taip tu amerikonu bus daugiau,nes visur skyles atsivere po gudo ir milo isejimu. o apie top8 pagalvosim kai bus ne skolu 20 limonu,o 0. ka tu gali pasiekti jei nuo grandu biudzetas skiriasi 5-6 kartus


Zaidimas subyra? Nu sorry kaip "zirnis" ir sako, losia kartu 9sezonus, o iki nauju metu teisinasi, kad susizaidimo truksta, tai iseitu klausimas, kam gi cia byret? Va barca- as dabar nesneku apie biudzetus, kalbu apie susizaidima. Navaro, Olesonas, Huertas, Tomicius. zaidzia kartu gal tik kokius 4sez, bet kaskart po vasaros susirinke, matosi, kad zaidzia chebra kartu. O Jankunas, Javtokas, Vene? Zaidzia jau "N" metu kartu, bet po vasaros ateje iki nauju vis zaidimo neatranda. Todel nezinau kam cia byret, kai per vasara ir taip viskas subyra :) Jankunas stovi vietoj JOKIU NAUJU JUDESIU, ir tokiu atveju, tas pats legionierius jo vietoj sujudintu gal kazka, bent jau tam vienam sezonui. Sustojo bicas ir is tiesu, kam tobulet, jei zalgiris ar taip ar taip kontrakta pasiulys ir ne bet koki, o netgi 4m... Na cia tik mano nuomone.

P.S ramiau reaguokit, bo toks jausmas, kad Krapiko ir Jankuno nieko blogo negalima pasakyt. Jei tu tikras fanas visada matai, kas tavo nuomone yra blogai ir ka galima pakeist.

Jei atsiras tokiu fanu butu idomu apsikeist nuomonem, bet jeigu mane cituos tokie 1NF3RNO ir pan. kurie moka parasyt tik
siutriuskinom raudona P**la, prievartaujam ir t.t.
Tai galit nesivargint :)
2015-07-08
-16
Atsakyti
Kita vertus, nelabai suvoki, kad žodyje "simbolis" šiuo atveju slypi Jankūno, kaip ilgamečio moralinio lyderio vardas.
2015-07-08
+2
Atsakyti
RyuzakiAisku dauguma zalgirio fanu nesutiks, bet as irgi kaip zaliu fanas, nelabai dziaugiuosi tokio ilgumo sutartim. Jankunas kaip Rooney Manchesteri, kurio fanas irgi esu. Atrodytu viskas gerai, nu bet abu "uzsimarinave" savo klubuose ir nebetobuleja. Pauliui aisku gerai, pinigeliu zalgiris pasiulo, minutes irgi rezervuotos, klubas eurolygoje, o viskas ko is taves reikalaujama tai tik laimet lkl ir sezonas nusisekes skaitosi, o eurolygoje like always isejom nesusikaupe, nuovargis and some others excuse's. Manau uz ta kaina kuria mokam Pauliui iseitu daug produktyvesnis legionierius, bet kur gi juk tai komandos simbolis. Va ir Man.U savo laiku nenorejo iskeist Roonio, o dabar kai jau lygtais ir iskeistu, tai kitos komandos nebelabai jo nori.. Va Milaknis patobulejo ir iskart kitos komandos nupirko, tas pats su kitais zalgirieciais, Maciuliu, Kalnieciu, Pocium ir t.t. o Paulius... pazaide metus ir atgal i zalgiri, plius jo niekas nesidomi, tai parodo, kad jis nieko stebuklingo, o pinigus "simbolis" turbut neblogus ima...Pasirase tai tiek jau to :) bet bent jau man nusibodo kaskarta tik ryta iveikt ir sakyt, kad sezonas nusiseke, o eurolygoje net padoriai nesukovot del playoffu... Del to antroji religija ir merdeja. Fanai gali pakentet metus, du trys, bet tie dejavu sezonai tesesi jau nuo 2006 jau greitai 10m.


Tu jo dabartinę kainą žinai? O gal žinai tuo pačiu ir keletą legionierių dar geresnių, kurie už tą kainą ateitų? Yra ir kur kitur tuos pinigus leist Žalgiriui. Paulius sutiko susimažint atlyginimą tikriausia dėl ilgo kontrakto ir tiek. Šiuo metu tai yra, be Motiejūno, geriausias Lietuvos PF, geri, pinigus kainuojantys žaidėjai bus ieškomi kitose pozicijose + Žalgiris dar gerokai skolingas. Džiaukis, kad tokioj finansinėj situacijoj Žalgiris išvis tuose playofuose lošia ir dar sukovoja (nežinau, aišku, kaip tu vadini įnirtingas dvikovas su tokiais Real'ais). Visi mes matėmė, kas buvo prie Romanovo, kai vėl buvo ne pagal finansus sudėtis komplektuojama. Iš pradžių - super, o vėliau viskas subyrėjo. Vėl to nori? Kadangi mėgsti angliškom frazėm mėtytis ("and some other excuses"), tai reziumuoju: think about our team's situation and do the math, couse it seems you want great results with great roster while club has big financial problems.
2015-07-08
+14
Atsakyti
RyuzakiAisku dauguma zalgirio fanu nesutiks, bet as irgi kaip zaliu fanas, nelabai dziaugiuosi tokio ilgumo sutartim. Jankunas kaip Rooney Manchesteri, kurio fanas irgi esu. Atrodytu viskas gerai, nu bet abu "uzsimarinave" savo klubuose ir nebetobuleja. Pauliui aisku gerai, pinigeliu zalgiris pasiulo, minutes irgi rezervuotos, klubas eurolygoje, o viskas ko is taves reikalaujama tai tik laimet lkl ir sezonas nusisekes skaitosi, o eurolygoje like always isejom nesusikaupe, nuovargis and some others excuse's. Manau uz ta kaina kuria mokam Pauliui iseitu daug produktyvesnis legionierius, bet kur gi juk tai komandos simbolis. Va ir Man.U savo laiku nenorejo iskeist Roonio, o dabar kai jau lygtais ir iskeistu, tai kitos komandos nebelabai jo nori.. Va Milaknis patobulejo ir iskart kitos komandos nupirko, tas pats su kitais zalgirieciais, Maciuliu, Kalnieciu, Pocium ir t.t. o Paulius... pazaide metus ir atgal i zalgiri, plius jo niekas nesidomi, tai parodo, kad jis nieko stebuklingo, o pinigus "simbolis" turbut neblogus ima...Pasirase tai tiek jau to :) bet bent jau man nusibodo kaskarta tik ryta iveikt ir sakyt, kad sezonas nusiseke, o eurolygoje net padoriai nesukovot del playoffu... Del to antroji religija ir merdeja. Fanai gali pakentet metus, du trys, bet tie dejavu sezonai tesesi jau nuo 2006 jau greitai 10m.


slysk nx jasna?
2015-07-08
+12
Atsakyti
RyuzakiAisku dauguma zalgirio fanu nesutiks, bet as irgi kaip zaliu fanas, nelabai dziaugiuosi tokio ilgumo sutartim. Jankunas kaip Rooney Manchesteri, kurio fanas irgi esu. Atrodytu viskas gerai, nu bet abu "uzsimarinave" savo klubuose ir nebetobuleja. Pauliui aisku gerai, pinigeliu zalgiris pasiulo, minutes irgi rezervuotos, klubas eurolygoje, o viskas ko is taves reikalaujama tai tik laimet lkl ir sezonas nusisekes skaitosi, o eurolygoje like always isejom nesusikaupe, nuovargis and some others excuse's. Manau uz ta kaina kuria mokam Pauliui iseitu daug produktyvesnis legionierius, bet kur gi juk tai komandos simbolis. Va ir Man.U savo laiku nenorejo iskeist Roonio, o dabar kai jau lygtais ir iskeistu, tai kitos komandos nebelabai jo nori.. Va Milaknis patobulejo ir iskart kitos komandos nupirko, tas pats su kitais zalgirieciais, Maciuliu, Kalnieciu, Pocium ir t.t. o Paulius... pazaide metus ir atgal i zalgiri, plius jo niekas nesidomi, tai parodo, kad jis nieko stebuklingo, o pinigus "simbolis" turbut neblogus ima...Pasirase tai tiek jau to :) bet bent jau man nusibodo kaskarta tik ryta iveikt ir sakyt, kad sezonas nusiseke, o eurolygoje net padoriai nesukovot del playoffu... Del to antroji religija ir merdeja. Fanai gali pakentet metus, du trys, bet tie dejavu sezonai tesesi jau nuo 2006 jau greitai 10m.


Tavo krepsinio supratimas tuomet yra nulinis. komandos siela ir siena,kuris ir formuoja visa bendra atmosfera, be jo zaidimas iskart subyra. tai visus legionierius susiperkam pagal tokia logika. Vienas pagrindiniu lietuvos rinktines ramsciu ,sunkusis krastas,o cia matai nori mesti is komandos i kazkoki vienadieni amerikona. jau ir taip tu amerikonu bus daugiau,nes visur skyles atsivere po gudo ir milo isejimu. o apie top8 pagalvosim kai bus ne skolu 20 limonu,o 0. ka tu gali pasiekti jei nuo grandu biudzetas skiriasi 5-6 kartus
2015-07-08
+2
Atsakyti
Aisku dauguma zalgirio fanu nesutiks, bet as irgi kaip zaliu fanas, nelabai dziaugiuosi tokio ilgumo sutartim. Jankunas kaip Rooney Manchesteri, kurio fanas irgi esu. Atrodytu viskas gerai, nu bet abu "uzsimarinave" savo klubuose ir nebetobuleja. Pauliui aisku gerai, pinigeliu zalgiris pasiulo, minutes irgi rezervuotos, klubas eurolygoje, o viskas ko is taves reikalaujama tai tik laimet lkl ir sezonas nusisekes skaitosi, o eurolygoje like always isejom nesusikaupe, nuovargis and some others excuse's. Manau uz ta kaina kuria mokam Pauliui iseitu daug produktyvesnis legionierius, bet kur gi juk tai komandos simbolis. Va ir Man.U savo laiku nenorejo iskeist Roonio, o dabar kai jau lygtais ir iskeistu, tai kitos komandos nebelabai jo nori.. Va Milaknis patobulejo ir iskart kitos komandos nupirko, tas pats su kitais zalgirieciais, Maciuliu, Kalnieciu, Pocium ir t.t. o Paulius... pazaide metus ir atgal i zalgiri, plius jo niekas nesidomi, tai parodo, kad jis nieko stebuklingo, o pinigus "simbolis" turbut neblogus ima...

Pasirase tai tiek jau to :) bet bent jau man nusibodo kaskarta tik ryta iveikt ir sakyt, kad sezonas nusiseke, o eurolygoje net padoriai nesukovot del playoffu... Del to antroji religija ir merdeja. Fanai gali pakentet metus, du trys, bet tie dejavu sezonai tesesi jau nuo 2006 jau greitai 10m.
2015-07-08
-4
Atsakyti
aaaVerksnys,nesvariausias zaidejas ir dx :)
Aj tu cia visiems pasakoji apie save koks butum buves zaidejas jai butum sugebejas tapti krepsininku ar ne ?
2015-07-08
-7
Atsakyti
Super. Jankuno 9 lkl ziedai - 9 issityciojimo sezonai is vainauskines sudegusio teatro parodijos.
2015-07-08
+4
Atsakyti
aaa
Verksnys,nesvariausias zaidejas ir dx :)
2015-07-08
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.