Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Sakramento „Kings“ klubo vyriausiasis treneris George'as Karlas yra stipriai įsitikinęs, jog jis gali atnaujinti savo santykius su vienu komandos lyderiu DeMarcusu Cousinsu.

Lankydamasis „Kings“ rungtynėse Las Vegaso vasaros lygoje, 64-erių metų specialistas priėjo prie mačą iš šalies stebėjusio Cousinso ir pasisveikino. 

Nors 24-erių metų „Kings“ vedlys ir padavė ranką atgal, tačiau abiejų vyrų pasisveikinimas akivaizdžiai parodė, jog santykiai yra itin prasti. Kad jie taptų geri, Karlui gali tekti rimtai padirbėti.

„Aš jam tiesiog pasakiau „labas“, – teigė Karlas. – Nemanau, kad turime kažkur skubėti. Yra du vaikinai, kurie labai nusivylę dėl netekčių, kurie yra šiek tiek užsispyrę bei kurie nori konkuruoti. 

Kartais tokie pasisveikinimai iš pirmo karto nesuveikia.  Tačiau jus turite aukoti savo laiką tam. Aš labai tikiuosi, kad viskas bus gerai tarp mūsų.“

Juoda katė tarp Cousinso ir Karlo perbėgo, kai treneris viešai šį tarpsezonį pareiškė norintis iškeisti šį krepšininką, tačiau vėliau pradėjo taisyti šią situaciją.

Karlo ir Cousinso pasisveikinimas:

Komentarai:
Spree
Na Sacramentas bus po padidamuoju stiklu kita sezona

1. Sunkiai paaiskinami savininko sprendimai.

2. Trneneris turi prasta reputacija tarp lygos zaideju.

3. Cousin, Rondo, Gay dar taikosi i Josh'a Smith'a ... sitas zaideju kratinys tiesiog tiksinti bomba.

4. Sezonas nepradetas o cirkas jau prasidejes...
2015-07-15
+2
Atsakyti
Ooovaisa
As ir palaikau ideja del analitiniu straipsniu.

Bet tam reikia zmogaus ismanancio krepsini ne krepsinio blogerio lygmenyje.

Populiarumo nestokojantis J.Vainauskas tai idejai butu pernelyg goziantis pati portala ir per brangus, o kiti galimi variantai tokie kaip krepsinio treneriai, skautai, agentai priedo prie materialiniu dalyku nenoretu sau tokios "reklamos" kaip basketnews zurnalistas.

Reikia grynakraujo perlo su zurnslistine gyslele, gebejimu rastiskai reiksti mintis ir zinancio su kuo valgomas krepsinis ne tik Siaures Amerikoj ar Europoj.

Tokia rubrika kaip "internete" (ar kaip ji ten vadinas) tai pigus kelias i is esmes i niekur. Savotiskas krepsinio bigmac'as. Lyg ir pavalgai, lyg ir restorane su savitarna pasedejai, bet ispudis isblanksta vos tik ispurcius padeklo turini i siuksliadeze.

Negaminkit produkto i siuksliadeze.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-15
+5
Atsakyti
asdasdas
siaip pamenu kaip Iversonas buvo sunkaus charakterio, visiskai neklause lary browno, brownas irgi viesiai kritikavo iversona, bet veliau pradejo sneketis daugiau, sutart ir istempe iki finalo.
2015-07-14
-5
Atsakyti
BN, geriau rimtai uzsiimkit analitniais straipsniais. pvz. "kokios yra klaidu priezastys", "kodel lietuviai nemoka varytis kamuolio", "kodel lietuviai letai priima sprendimus aiksteje", "kodel be trenerio nurodymu zaidejai nezino ka daryti aiskteje"
2015-07-14
-3
Atsakyti
Roger
Is dalies galima suprasti zurnalistus, nes dabar krepsinyje visiskas stilis, is esmes niekas nevyksta. Tad pirmam puslapi ir tenka deti 20-ciu rezultatus, moteru draugiskas rungtynes, tada kaip sulose buves Ryto legionierius, ka valge lietuviai, ka sapnavo Lebronas, kaip Rockets treneris Motiejuna gyre ir net sunku isivaizduoti, bet Valanciunas mete i krepsi stebint treneriui (iprastai treneris nusisuka ir treniruotese nedalyvauja).
2015-07-14
+2
Atsakyti
sitas portalas panaseja labiau i "panele" o ne portala apie kasi. copy paste is social medios papostino, nu tu matai net uz atlanto parejo gandas kas kam ranka paspaude.
2015-07-14
+3
Atsakyti
Cia kaip vedybos po skyrybu su tuo paciu asmeniu?
2015-07-14
-2
Atsakyti
antraštė atrodo kaip kokiam žmonės ar klubas lt portale, tikrai ne b news :D
2015-07-14
-4
Atsakyti
Truputi nusenes Karlas, vis prašyti ekipos žvaigžde pagrindine iškeist ir po to tikėtis pasitikėjimo, normalių santykių ir žaidėjo požiūrio į tave yra naivu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-14
-2
Atsakyti
Mest lauk ta seni. Ir sugalvok tu pasikviesti ji i komanda... Tas rankos paspaudimas tai ka as zinau.. :)
2015-07-14
+4
Atsakyti
Kings vietoje spirčiau lauk Karlą su kuriuo nėra jokių perspektyvų ir imčiau Thibodeau. Pats savininkas jau irgi norėjo pramesti, bet kažkaip aprimo vėjas šiaurinis. Nepateisinu nė vienos pusės, bet šioje situacijoje, teisingiausias sprendimas, žvaigždės pusėje likti kol rinkoje plaukioja tokio lygio specialistas. Sudėtis, perspektyvos turėtų dominti trenerį. Nėra reikalo laukti, nes Cousinsas yra pusė komandos ir išmainius jį, tik krūva vidutinioku su vidutiniu treneriu liktų.
2015-07-14
+7
Atsakyti
Kostas
Nu nesąmonė, ar jis tikrai šitaip neapalvotai paėmė ir pasakė viešai apie savo geriausią žaidėją?

Arba dar kažkas turi įvykti, arba jie nebebus draugai jau tikrai. Nežinau kaip dabar Cousinsas gali dar pasitikėt treneriu. Gal to ir nereik, gal išsaugos šaltus profesionalius santykius, bet kaži ar to užtenka sporte, juolab NBA
2015-07-14
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.