Nuotr.: M.Gailiūno
Nuotr. M.Gailiūno

Vieno iš Belgrado „Crvena Zvezda“ lyderių Marcuso Williamso organizme aptikta draudžiamo preparato marihuanos pėdsakų, skelbia Serbijos žiniasklaida.

Dopingo testas, kurio rezultatai buvo teigiami, 31-erių metų 191 cm ūgio įžaidėjui buvo atlikti po birželio 12-ąją vykusių nacionalinio čempionato rungtynių su Belgrado „Partizan“.

Kokios sankcijos bus taikomos amerikiečiui, kol kas nepranešama.

Praėjusiame Eurolygos sezone Williamsas per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 9,7 taško, atlikdavo po 6,1 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 3,2 atšokusio kamuolio.

Praėjusių metų lapkričio 22 d. įžaidėjas pateko į Eurolygos istoriją, per rungtynes su Stambulo „Galatasaray“ atlikęs 17 rezultatyvių perdavimų ir taip pagerindamas turnyro rekordą.

Sezoną Williamsas baigė su „Crvena Zvezda“ komanda tapdamas Serbijos čempionu.

Komentarai:
Anonimas
sakau kodel jis taip gerai žaidė - ogi buvo prisirūkęs žolės

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-16
+1
Atsakyti
Nereikia jokiu testu pasižiuri i ji ir iskarto sužinotum kad jis žole traukia

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-16
+7
Atsakyti
pl del zoles :PPPPtegul nejuokina,pl zmones irgi nori atsipalaiduoti,o kasekas tikrai padeda atsipalaiduoti ir smagiai laika praleisti
2015-07-16
Atsakyti
jd
patrauke vyrukas kaseka. kas cia blogo?vainauskiukas miltelius uosto o tai daug blogiau
2015-07-16
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.