Gravlino-Diunkerko "Maritime" krepšininkai – naujieji Prancūzijos taurės laimėtojai. Dainius Adomaitis ir jo komanda sekmadienį Paryžiuje vykusiame finale 91:79 įveikė Šolė "Basket" ekipą.

Likus keturioms minutėms "Maritime" pirmavo 73:70. Tačiau tada D.Adomaičio komanda pelnė 6 taškus be atsako, atitolo 9 taškais ir įtvirtino pergalę.

D.Adomaitis buvo vienas iš penkių "Maritime" krepšininkų, surinkusių dviženklį taškų skaičių. Puolėjas iš Lietuvos pelnė 13 taškų (3/5 dvitaškių, 1/5 tritaškių, 4/4 baudų metimų) bei atkovojo 2 atšokusius kamuolius.

Naudingiausiu finalo žaidėju buvo išrinktas Laurentas Sciarra. Jis prie "Maritime" pergalės prisidėjo daugiausiai – 23 taškais bei 6 rezultatyviais perdavimais. 17 taškų pelnė K'Zellas Wessonas, o 16 – Andre Owensas.

Tai pirmasis titulas "Maritime" istorijoje. Gravlino-Diunkerko krepšininkai iki šiol sykį žaidė Prancūzijos taurės bei pirmenybių finaluose.

Komentarai:
nu dainius neblogai pavare =]
2005-05-16
-3
Atsakyti
tik vienintele paguoda ta taure,daugiau nieko nelaimes,nes labai jau silpna komanda
2005-05-16
+3
Atsakyti
Saunuolis Dainius;]neblogai suzaide ir komanda kazka pasieke!Sekmes toliau!;]
2005-05-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.