Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Kitą sezoną su Klaipėdos „Neptūnu“ Europos taurės turnyro reguliariajame sezone kovosianti Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ komanda stiprina gynėjų grandį.

Rusai oficialiai pranešė, kad pasirašė sutartį su Italijoje sėkmingai rungtyniavusiu Ericu Maynoru.

Praėjusį sezoną 28-erių metų 190 cm ūgio atakų organizatorius gynė Varezės „Openjobmetis“ komandos garbę bei buvo vienas ekipos lyderių.

Jis Italijos čempionate vidutiniškai per vienerias rungtynes žaisdavo po 33 minutes, pelnydavo po 13,5 taško, atkovodavo po 4,1 kamuolio ir atlikdavo po 7,4 rezultatyvaus perdavimo.

Anksčiau Maynoras žaidė Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA), kur vilkėjo Jutos „Jazz“, Oklahomos „Thunder“, Portlando „Trail Blazers“, Vašingtono „Wizards“ ir Filadelfijos „76ers“ ekipų marškinėlius.

„Neptūnas“ ir „Nižnij Novgorod“ Europos taurės varžybose kartu su Atėnų AEK, Stambulo „Galatasaray“, Jeruzalės „Hapoel“ ir Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ žais F grupėje.

Komentarai:
Skaičiau apie jį Šiandien,tipo taškų rinkėjas prastesnis,ir kojos silpnesnė vieta(neturi pirmo žingsnio greito,aišku NBA mastu čia),bet iš praėjusio sezono matosi jog aikštės matymas aukštam lygyje,manau Rochestie pakeis,ne ka blogiau
2015-07-23
-4
Atsakyti
rimtas pirkinys
2015-07-23
-1
Atsakyti
nba.revolution.lt (nba live turnyras)
Pagal statistika atrodo rimtas PG.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-23
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.