Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Sezono pabaigoje atsiskleidęs australas Matthew Dellavedova ir toliau negali susitarti su Klivlando „Cavaliers“, todėl gynėju susidomėjo Portlando „Trail Blazers“.

Krepšininkas yra apribotas laisvasis agentas, tad pirmenybę jį išlaikyti turi NBA vicečempionai. Tiesa, „Cavaliers“ nėra linkę gynėjui mokėti daugiau negu 4 mln. JAV dolerių per metus, nes nori išvengti laukiančio prabangos mokesčio, kuris skiriamas viršijus algų kepurę.

Jeigu Klivlando klubas su krepšininku pasirašytų didesnę negu 4 mln. JAV dolerių sutartį, tai beveik prarastų galimybę įsigyti J.R. Smithą.

„Cavaliers“ klubas tarpsezoniu jau sustiprino įžaidėjų grandį, pasirašęs dvejų metų trukmės 4,3 mln. vertės sutartį su Mo Williamsu.

Dellavedova pastarąjį sezoną vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 21,1 minutės, pelnydavo po 5,3 taško, atkovodavo po 1,9 kamuolio ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai:
Nu Blazers gali jam ir 5 mln pasiulyti, vis tiek turi daug laisvu pinigu, bet klausimas ar jiems reikia taip islaidauti? play offai nesisviecia jiems, o Delly nera tas zaidejas, kuris komanda vestu i atkrintamasias. Tai gal geriau Blazers komandai tiesiog ateinanti sezona paskirti dugno gale buti ir tiketis gauti 1-2 picka naujoku birzoje. O Delly vertas ne daugiau 2mln. Gerai pasake Dzekesas, kad jis nepajegus labai gerai zaisti visas rungtynes, bet 10-15 min puikiai padaro savo darba gynyboje, o kada reikia ir puolime suziba. Bet tik tada suziba puolime, kai is jo varzovai nieko nesitiki ir visa demesi skiria James arba Irvingui.
2015-07-26
-10
Atsakyti
Na kiek jis vertas, 2-3 milijonų dolerių ne daugiau, finale pavienėse rungtnėse sužibėjo ir viskas. Puolime jis nulis, gynyboj aišku labai kibus bet tik tiek, 10-15 minučiu taip kibiai pasigina ir jau pompa pradeda dusti, tada beliek krist ant kojų traumuot varžovus kaip ne kartą buvo. Kažkada Cavaliers turėjo Danieli Gibsona, kuris nugainiojo Bilupsą rytu konf.finale , Gibsonas bent budavo ištvermingesnis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-26
+1
Atsakyti
Kitais metais statistika bus panasi, kokie 6/2/4 ir 4 klaidos. Nes finale buvo geras tik del lebrono, cia jo nebus.
2015-07-26
+14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.