Pralaimėjimu SEB Baltijos krepšinio lygos (SEB BBL) antrąjį etapą užbaigė Klaipėdos „Neptūnas“. Klaipėdiečiai namie 84:90 (21:19, 23:21, 19:23, 21:27) nusileido Talino „Kalev/Cramo“ krepšininkams.

Šiose rungtynėse „Neptūno“ gretose dėl traumų nežaidė Andrius Petkūnas ir Vitalijus Stanevičius. Pastarąjį kankina nugaros skausmai. Talino ekipoje nežaidė Catalinas Burlacu.

32-ąją mačo minutę dar 6 taškų skirtumu priekyje buvo „Neptūnas“ (69:63), tačiau svečiai laimėję 1 minutės tarpsnį 6:0 išlygino rezultatą (69:69), o dar po 5 minučių „Kalev/Cramo“ pranašumas siekė jau 7 taškus (86:79). Įgytos solidžios persvaros estai nebeišvaistė ir iškovojo pergalę.

„Neptūnas“: Michailas Anisimovas 20 taškų (12 atk. kam.), Ronaldas Dorsey 18 (9 atk. kam.), Marius Kasiulevičius 15, Vaidotas Pridotkas 13.

„Kalev/Cramo“: Travisas Reedas 29 taškai (10 atk. kam.), Kendrickas Johnsonas 23, Gregoris Arbetas 21.

Uostamiesčio ekipa, iškovojusi 6 pergales ir patyrusi 8 nesėkmes, antrajame SEB BBL divizione užėmė penktąją vietą. Tuo tarpu „Kalev/Cramo“ krepšininkams liko dar vienerios labai svarbios rungtynės su Vilniaus „Sakalais“, kurias estams reikia žūtbūt laimėti norint patekti į finalinį SEB BBL ketvertą.

Komentarai:
Vis dėlto galėjo ir BBL sezoną ir pergale užbaigt... O kas su baudom yra tai tik patys krepšininkai žino.
2007-03-26
Atsakyti
Manau jeigu butu buvusios svarbios rungtynes Neptunas butu laimejes tikrai Na kai jos nieko neleme tai žaide Neptūnas truputi atsipalaidave Visi suprato kad čia ne žūtbutines rungtynes Na o su baudom komandai reikia padirbeti Per atrintamasias varžybas paskui gali ir pritrukti taiklių baudų
2007-03-26
+9
Atsakyti
baudas Neptūnas net namie meta tragiškai, kažkokia liga šio sezono ;/ užvakar sakė, kad psichologija kalta nes svarbios rungtynės, nu bet kas šiandien? Juk nieko nelėmė...
2007-03-25
-2
Atsakyti
tos traumos jau varo is proto si sez. nba kas 4 lyderis trauma, cia vel tas pats.
kaip matosi neptunas sudirbo pabaiga. dar viena LT komandos nesekme. anisimovas ir dorsey kaip ir visada lyderiai. nieko naujo.
2007-03-25
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.