Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Niujorko „Knicks“ sudarė sutartis su dviem žaidėjais, kuriuos pasikvietė NBA naujokų biržoje.

Komanda su ketvirtuoju šaukimu Kristapu Porzingiu sudarė ketverių metų 15,5 mln. JAV dolerių vertės kontraktą. Klubas galės atsisakyti žaidėjo po trečiojo arba ketvirtojo sezono.

19 metų 212 cm ūgio latvis dalyvavo NBA Vasaros lygoje ir vidutiniškai rinkdavo po 10,5 taško, atkovodavo po 3,2 kamuolio ir blokuodavo po 1,8 metimo.

Niujorko klubas panašią sutartį sudarė ir su Jerianu Grantu, tačiau jis, skirtingai negu Porzingis, per ketverius metus uždirbs gerokai mažiau – 6,3 mln. JAV dolerių.

Grantą 19 šaukimu pasirinko „Wizards“, tačiau krepšininkas buvo iškeistas į „Knicks“. Vasaros lygoje 22 metų 196 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai pelnydavo po 11,8 taško, atkovodavo po 3,2 kamuolio ir atlikdavo po 4,8 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ne ne, Porzingis bus daug geresnis už Andriuškevičius, net keista kad kyla kažkam mintis juos lygint . Andriuškevičius buvo tiesiog sasyska.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-31
+2
Atsakyti
To KlaidomisTavo klaidingas poziuris kyla is lygio skirtumo tarp musu europos mokyklos ir USA mokyklos. NBA neisitvirtina zmones ne todel, kad per anksti nuejo ar yra per kudi ar del patyciu.Lygis yra toks aukstas, kad reikalauja talento, igudziu, sugebejimo mokintis(bei prisitaikyti prie pokyciu) ir sekmes


Teisybe sakai, tik gal dar papildysiu, kad reikalauja ir labai didelio noro dirbti, kiekviena miela diena. Yra daug pavyzdziu, kada ir juodukai gerai pasaukti nieko nepasiekia, nes jie tiesiog tiek nedirba. O kas aria, tas pasiekia savo.
2015-07-31
-3
Atsakyti
haha
212cm? jis su kedais apie 220... be kedu apie 217 su biskiu.
2015-07-31
-4
Atsakyti
Russell
Poor'zingis
2015-07-31
Atsakyti
To Klaidomis
Tavo klaidingas poziuris kyla is lygio skirtumo tarp musu europos mokyklos ir USA mokyklos. NBA neisitvirtina zmones ne todel, kad per anksti nuejo ar yra per kudi ar del patyciu.

Lygis yra toks aukstas, kad reikalauja talento, igudziu, sugebejimo mokintis(bei prisitaikyti prie pokyciu) ir sekmes
2015-07-30
-10
Atsakyti
Anksciau laiko ner ko nurasyt,kad kudas tai reiskia dideli apvalu 0 dirkas,kirilenko,kd bet tas netrugde buti geriem krepsininkam
2015-07-30
+1
Atsakyti
kiek nekantriai laukiu naujojo nba sezono vien dėl šio bernioko visgi kaimynas. ar tik nebus latviška andriuskevičiaus versija? jaunas kudas ir kvailas nežino nieko. europoje reikėjo likti nors 2-3 metams. juodžiai dubasins ji

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-30
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.