Nuotr.:

Debiutui NBA lygoje besiruošiantis dvidešimtmetis Kristapas Porzingis apsilankė Latvijos krepšinio rinktinės treniruočių stovykloje.

216 cm ūgio krašto puolėjas jau anksčiau paskelbė, kad artėjančiame Europos čempionate rinktinei nepadės, nes nori individualiai ruoštis NBA sezonui.

Ketvirtuoju šaukimu NBA naujokų biržoje latvį pasirinkusio Niujorko „Knicks“ klubo atributiką vilkėjęs Porzingis rinktinės stovykloje pasirodė norėdamas palinkėti sėkmės savo tautiečiams. Kaip teigia pats puolėjas, ateityje jis būtinai atstovaus Latvijos rinktinei.

Latviai Europos čempionate startuose namuose Rygoje, kur D grupėje susitiks su lietuviais, estais, čekais, belgais ir ukrainiečiais.

Komentarai:
Anonimas
Buvo dar viens arkliagalvis biedrinis gera varke prasuko suola trindamas palinkeciau sitam zvaigzdunui ir gerai suolus papoliruot
2015-08-01
+4
Atsakyti
Kj
Antras ilgauskas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-08-01
Atsakyti
djgaffer
Jei žaist negali,tai bent morališkai palaikys.Vis kažkokia nauda.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-31
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.