Nuotr.: fiba.com
Nuotr. fiba.com

Būsimą Lietuvos rinktinės varžovę Europos čempionate Ukrainos nacionalinę komandą ir toliau persekioja nesėkmės. Skelbiama, kad šį kartą ginti savo šalies garbę dėl asmeninių priežasčių atsisakė buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ legionierius Kirilas Natiažka.

Pasak pranešimo, kol kas nėra aiški ir kito vidurio puolėjo Viačeslavo Kravcovo situacija. Į Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA) trokštantis sugrįžti 27-erių metų 212 cm ūgio ukrainietis šiuo metu prakaitą lieją JAV, o jo atvykimas į rinktinės stovyklą – po klaustuku.

Anksčiau tapo aišku, jog šiemet Ukrainos nacionalinė komanda taip pat bus priversta verstis be Sergejaus Gladyro, Sergejaus Liščiuko ir natūralizuoto Eugene'o Jeterio.

Kartu su Lietuvos ir Ukrainos rinktinėmis, Senojo žemyno pirmenybių D grupėje varžysis latviai, estai, čekai ir belgai.

Komentarai:
djgaffer
Pagal sudėtį tai turėjo būti vieni mūsų pagr.varžovų grupėje,bet dabar jau taip neatrodo.Priekis galėjo būti tikrai galingas,bet atsisakius Kirilui,Lishchiukui ir turbūt Kravtsovui,mum nuo to bus tik lengviau.Turi dar jie Leną su Fesenka,bet iškritus minėtiem žaidėjam,jų rotacija ryškiai sumažėjo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-08-01
-4
Atsakyti
Silpnai kris po grupiu etapo
2015-08-01
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.