Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Dačkus
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus

Sporto gerbėjai, praėjusią savaitę susirūpinę, kad nebeišgirs mėgstamo krepšinio komentatoriaus, gali lengviau atsipūsti. Robertas Petrauskas iš didžiojo krepšinio nesitraukia. Komentatorius visą ateinantį sezoną komentuos svarbiausias Eurolygos ir Europos Taurės varžybas.

Lažybų bendrovė „TonyBet“ pranešė, kad ateinantį sezoną ji transliuos visus Eurolygos ir Europos taurės mačus, o Lietuvos komandų – Kauno „Žalgirio“, Vilniaus „Lietuvos Ryto“ ir Klaipėdos „Neptūno“ kovas visą sezoną tiesiogiai komentuos Petrauskas.

„Džiaugiuosi, kad neteks atitrūkti nuo krepšinio“, – po sutarties su „TonyBet“ pasirašymo kalbėjo Petrauskas.

„Jau po truputį buvau pradėjęs dėliotis planus, tačiau sulaukęs pasiūlymo ir toliau tęsti komentatoriaus darbą, negalėjau jo atsisakyti. Per daug myliu krepšinį ir jam neabejingus žmones. Šis darbas man teikia didžiulį malonumą, todėl džiaugiuosi, kad galėsiu ir toliau komentuoti svarbiausias krepšinio kovas“.

Lažybų bendrovė savo žaidėjams suteiks galimybę tiesiogiai stebėti visas Eurolygos ir Europos taurės rungtynes – to Lietuvoje iki šiol nesiūlė nė vienas televizijos kanalas.

Transliacijas su Roberto Petrausko komentarais bus galima stebėti internetu – bendrovės tinklapyje www.TonyBet.lt.

„Naujajame sezone savo žaidėjams rodysime aukščiausios kokybės visų Eurolygos ir Europos taurės mačų transliacijas. Su Roberto komentavimu jos tikrai bus dar įdomesnės“, – įsitikinęs TonyBet rinkodaros skyriaus vadovas Andrius Lapienis.

„Sporto gerbėjai jaučia svarbiausių mačų transliacijų badą, todėl esame pasirengę šį poreikį patenkinti su kaupu. Mūsų rodomas transliacijas taip pat galima žiūrėti ir išmaniuosiuose telefonuose – to kol kas negali pasiūlyti nė viena šalies televizija.“

Sporto transliacijas lažybų bendrovė „TonyBet“ pristatė dar šių metų pavasarį – iš viso per metus savo internetinėje svetainėje ji ketina parodyti beveik 20 000 įvairių sporto šakų varžybų tiesioginių transliacijų. Vis dėlto, Eurolyga – neabejotinai daugiausiai dėmesio susilaukiantis turnyras, todėl jam bus skiriamas ypatingas dėmesys.

„Iki šiol daugiausiai dėmesio Lietuvoje susilaukdavo Ričardo Berankio mačų transliacijos. Neabejojame, jog svarbiausius krepšinio turnyrus – Eurolygą su “Žalgiriu” bei Europos taurės, kurioje dalyvaus „Lietuvos Rytas“ ir „Neptūnas“, mačus stebės rekordinis kiekis žiūrovų“, – tikisi Lapienis.

Vienas žinomiausių Lietuvos sporto komentatorius Petrauskas karjerą televizijoje pradėjo 1999 metais komentuodamas LKL mačus, o jau 2000-aisiais dirbo ir Sidnėjaus Olimpinėse žaidynėse. Eurolygos kovas Petrauskas komentuoja jau daugiau nei dešimtmetį.

Komentarai:
Viktoras
Linkiu jaunimui neįsivelti į Tonybet lažybų pinkles, nes tai viena iš didžiausių priklausomybių. Taip pat nesuterškim Lietuvos, kaip krepšinio šalies vardo,- su alkoholio ir narkotikų vartojimu...
2015-08-05
+3
Atsakyti
djgaffer
Super naujiena.EČ kaip nors pakentėsim tą Rainį,už tai visą sezoną komentuos tas,kam ir priklauso-Petrauskas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-08-04
+6
Atsakyti
Opa maladėc. Opiausias dalykas būdavo el,ecup rungtynių stebėjimas statant - streamai hujimai. Tik prie visa to dar ir kokybių nustatymus padarykit, kad ir ant parAšos neto eitų stebėt :)
2015-08-04
-4
Atsakyti
Žodį nemokamai aš suprantu taip, kad nieko nesumokėjęs galiu imt ir žiūrėt. Šiuo atveju negaliu. Nes reikėtų registruotis į Tonybet, įnešinėt pinigus į sąskaitą. Teoriškai, lyg ir nemokama. Bet praktiškai tai paprasčiau tiesiog imt ir įsijungt streamą per internetą :)
2015-08-04
+12
Atsakyti
jyf
biski ne I tema bet gal kas zinot ar sport1 rodys nuo rudens nba ir ispanijos acb lygas? ten ir krepsinis auksto lygio ir komentavimas neblogas,ypac nba..
2015-08-04
+4
Atsakyti
jyf
biski ne I tema bet gal kas zinot ar sport1 rodys nuo rudens nba ir ispanijos acb lygas? ten ir krepsinis auksto lygio ir komentavimas neblogas,ypac nba..
2015-08-04
+2
Atsakyti
Gerai pasidarbavo Tonis. Zino kaip pritraukt pinigeliu lazybose :)
2015-08-04
+2
Atsakyti
Anonimas
o tai per vsb paliks kunigėli su rainiu?
2015-08-04
-7
Atsakyti
senos naujienos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-08-04
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.