Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Praėjusį sezoną Kauno „Žalgirio“ gretose pradėjęs Maalikas Waynsas sugrįžo rungtyniauti į Europą. 188 cm ūgio įžaidėjas pasirašė vienerių metų sutartį su Varezės „Pallacanestro“ komanda.

Gynėjas laukė NBA komandų pasiūlymų, tačiau stipriausios pasaulio lygos komandos gynėju nesusidomėjo, todėl jis pasirinko Italijos klubo pasiūlymą.

Kauno klube dėl traumos gynėjas praleido vos du mėnesius. Vėliau jis persikėlė į dukterinę NBA lygą (NBDL), kurioje vidutiniškai per mačą pelnydavo po 11,7 taško ir atlikdavo po 4,4 rezultatyvaus perdavimo.

24-erių amerikietis šią vasarą žaidė NBA Vasaros lygoje. Dalaso „Mavericks“ komandoje jis vidutiniškai pelnydavo po 10,2 taško, atkovodavo po 2,2 kamuolio ir atlikdavo po 3,2 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.