Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Rygos VEF komandos gretose ateinantį sezoną rungtyniaus meksikietis. Latvijos čempionų klubas pasirašė sutartį su 25-erių metų 190 cm ūgio Meksikos rinktinės įžaidėju Francisco Cruzu.

Praėjusį sezoną meksikietis žaidė savo šalies čempionate, kur per rungtynes „Halcones Rojos“ komandai vidutiniškai pelnė po 11,6 taško, atkovojo po 2,9 kamuolio ir atliko po 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

2014-ųjų pasaulio čempionate Cruzas vidutiniškai pelnė po 12,7 taško. Ypač sėkmingai gynėjas pasirodė rungtynėse su Lietuvos rinktine, kuomet pelnė 21 tašką.

Ateinantį sezoną VEF nežais nei Europos taurėje, nei FIBA Europos organizacijos rengiamame alternatyviame turnyre. Latvijos čempionai pasirinko VTB Vieningąją lygą.

Komentarai:
idomu
sitas tai neblogas, ne ka prastesni negu Laprovitola... reikejo bandyti Neptunui gal ji bandyti, bet ir Ewingas geras pasirinkimas
2015-08-17
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.