Nuotr.: Sūduva
Nuotr. Sūduva

Rugsėjo 1 d. – šventė ne tik akademinei bendruomenei, bet ir Marijampolės „Sūduvai“ bei jos gerbėjams. Startuojant kalendoriniam rudeniui – pasiruošimą 2015-2016 metų krepšinio sezonui pradeda ir Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL), Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vicečempionių ekipa.

Į pirmąjį komandos susirinkimą ir treniruotę atvyko 10 krepšininkių, treneris Rimvydas Samulėnas ir komandos vadovybė. Pirmojoje treniruotėje nedalyvavo Liga Šurkusa ir Iveta Šalkauskė. Pastaroji visai neseniai grįžo iš JAV ir prie komandos prisijungs artimiausiomis dienomis.

Tuo metu legionierės iš Latvijos situacija kiek rimtesnė. Šurkusa išvyko į gimtinę atlikti papildomų tyrimų, kad būtų išsiaiškinta tiksli jos sveikatos būklė. Lietuvoje atlikti tyrimai nustatė, jog krepšininkė šiuo metu sportuoti negali.

Susirinkimo metu klubo direktorius Deividas Jurkša pasidžiaugė, jog šiais metais „Sūduva“ sustiprėjo ir patikino, jog komanda sieks tik aukščiausių tikslų. Komentuodamas komandos komplektavimo darbus, klubo vadovas patikino, jog jei Šurkusa negalės grįžti į rikiuotę, jos vietoje atsiras kita pajėgi priekinės linijos žaidėja.

„Labai gaila Ligos, tačiau viliuosi, jog ji dar prisijungs prie mūsų ir padės komandai. Jeigu įvyktų priešingai, klubas bus tam pasiruošęs ir jau dabar turi keletą kandidačių,“ – dėstė Jurkša.

Komandos treneris Rimvydas Samulėnas liko patenkintas komandos darbu  pirmojoje treniruotėje ir teigė, kad buvo smagu vėl pamatyti visas žaidėjas.

„Nuotaika labai geroa, smagu matyti visas šviežias ir pailsėjusias,“– džiaugėsi  Samulėnas.

Pirmojoje Marijampolės komandos treniruotėje dalyvavo ir susisiekimo viceministras bei klubo prezidentas Algis Žvaliauskas, kuris linkėjo darbštumo, atkaklumo ir užsispyrimo, siekiant aukščiausių tikslų.

Video iš pirmosios treniruotės:

http://www.youtube.com/watch?v=Ea-gaVUSgJM

Komentarai:
To rimtai
Kiek žinau, tai tavo taip vadinamos 'Aistes' jau yra "Sūduvos" narės

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-09-03
+2
Atsakyti
Sunki situacija
Ka daryt, jei palaikei Aistes, o tos paeme ir isejo i kita komanda? Negi nusvilpinet isejusias?

Sh**as, vienzo. (dar didesnis, kad nei viena komanda Europos taurese nezais, jei rimtai :)
2015-09-02
-27
Atsakyti
Rimtai
Raso apie Suduva, o pagrindineje foto - Aistes :)

to laukiu: koks tikslas laukt, jei vistiek bus? Marijampoles komanda ateinanciam sezone atrodys tarp kitu, tarsi San Antonio Spurs imesti i LKL
2015-09-02
-6
Atsakyti
anonimas2
lauk,lauk,gal kada ir sulauksi
2015-09-02
-3
Atsakyti
anonimas
vien del Andros aisiu ziuret
2015-09-02
Atsakyti
Anonimas
Komentattoriai debilai. Basketnews pats laikas uzbanint visus moteru lygos spamintojus. Baisu skaityt!
2015-09-02
-4
Atsakyti
Anti SD
pagrindinė foto ne su direktoriumi? keista... ;D
2015-09-02
+18
Atsakyti
Anonimas
kaip visados klubas nuseperka zaideja su sveikatos problemom gera aki turi :D
2015-09-02
-2
Atsakyti
laukiu
mano miestuko komanda,laukiam aukso
2015-09-02
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.