Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Praėjusį sezoną Klaipėdos „Neptūno“ trenerių štabe darbavęsis Tomas Rinkevičius karjerą tęs Pasvalyje. Strategas netrukus pasirašys sutartį su „Pieno žvaigždžių“ ekipa ir taps Manto Šerniaus asistentu.

„Taip, su Tomu pasiekėme žodinį susitarimą ir kai tik jis atvyks į Pasvalį, pasirašysime sutartį“, – LKL.lt teigė „Pieno žvaigždžių“ atstovas.

Rinkevičius praėjusius tris sezonus Klaipėdoje kartu dirbo su Kaziu Maksvyčiu ir per tą laiką iškovojo LKL bronzos ir sidabro medalius.

Per savo profesionalią krepšininko karjerą Rinkevičius rungtyniavo Mažeikių „Naftos“, Kėdainių „Nevėžio“, „Šiaulių“ ekipose. Jis taip pat gynė Kauno „Atleto“, Panevėžio „Techaso“ ir Palangos „Naglio“ ekipų garbę.

Įdomu pastebėti tai, jog buvęs „Pieno žvaigždžių“ ekipos trenerio asistentas Mindaugas Brazys karjerą tęs Klaipėdoje ir užims Rinkevičiaus vietą.

Komentarai:
gz
Mazas yra geras treneris, tures manau patrimu neblogu Serniui. Susidirbs ir bus gerai, kris neptunas
2015-09-05
+2
Atsakyti
W
Bus idomu kai ppz patvatkys neptuna o tai tikrai realu , matysit
2015-09-05
-2
Atsakyti
strategai
Geras kaip zmogus,ir kaip treneris.Gaila kad neliko neptune.
2015-09-05
-1
Atsakyti
jdkam idomus sitas liliputas


jai neidomu kam skaitai ir rasineji
2015-09-04
+2
Atsakyti
na va
tai dabar pieno kokteiliu atsigersi,iki soties
2015-09-04
-2
Atsakyti
jd
kam idomus sitas liliputas
2015-09-04
-1
Atsakyti
Gero darbo treneri
2015-09-04
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.