Nuotr.: Petrochema
Nuotr. Petrochema

Šeštadienį Jonavos kūno kultūros ir sporto centre prasidėjusiame draugiškame miesto mero taurės turnyre šeimininkų „Petrochemos-Dexteros“ krepšininkai pusfinalyje – 97:46 (25:11, 22:14, 26:10, 24:11) sutriuškino Gulbenės „Buki“ klubą iš Latvijos.

Sekmadienį nuo 14 val. turnyro finale jonaviečiai susitiks su Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ ekipa, kuri pusfinalyje 78:71 palaužė Joniškio „Deliketeso“ krepšininkus. Nuo 12 val. „Delikatesas“ dėl trečios vietos susikaus su svečiais iš Gulbenės.

Rungtynėse tarp Jonavos ir Gulbenės komandų nugalėtojas ėmė ryškėti dar pirmojo kėlinio metu. Uraganinį puolimą surengę Kęstučio Naruševičiaus auklėtiniai po pirmųjų dešimties minučių pirmavo 25:11, o po dviejų kėlinių ekipas skyrė jau 22 taškai – 47:35.

Antroje mačo dalyje „Petrochemos-Dexteros“ pranašumas augti nesustojo ir mačą šeimininkai užbaigė iškovodami pergalę net 51 taško skirtumu.

„Petrochema-Dextera“: Karolis Šarukas, Justas Vazalis ir Tadas Sebežiovas po 13 taškų, Gintautas Kybartas 11, Mintautas Bulanovas 10, Ričardas Verbickas 9, Raimundas Žuklevičius 7, Jonas Zabarauskas 6,  Evaldas Aniulis ir Vytautas Kružikas po 5, Lukas Grabauskas 3, Jaunius Davniukas 2.

„Buki“: Artūras Lusis 12 taškų, Kasparas Kalninis 10. 

 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.