Marcinas Gortatas Nuotr.: AFP – Scanpix
Damianas Kuligas Nuotr.: AFP – Scanpix
A.J. Slaughteris Nuotr.: AFP – Scanpix
Erikas Murphy ir Lukašas Košarekas Nuotr.: AFP – Scanpix
Marcinas Gortatas Nuotr.: AFP – Scanpix
Damianas Kuligas Nuotr.: AFP – Scanpix
A.J. Slaughteris Nuotr.: AFP – Scanpix
Erikas Murphy ir Lukašas Košarekas Nuotr.: AFP – Scanpix

Lenkijos nacionalinė komanda (3-2) Europos pirmenybių A grupėje užėmė trečiąją vietą. Mike'o Tayloro auklėtiniai 78:65 (23:20, 19:21, 16:11, 20:13) pranoko Suomijos krepšininkus (2-3).

Ši nesėkmė nustūmė suomius į ketvirtąją grupės vietą. Tai reiškia, jog aštuntfinalio etape Henriko Dettmanno auklėtiniai surems ginklus su pasaulio vicečempionais serbais.

Rungtynių žaidėjas
Adam  Waczynski
PTS 17 | REB 4 | AS 3 | ST 1
Didžiąją dalį taškų metimais iš po krepšio surinkę lenkai ilgai buvo pirmaujančiųjų vaidmenyje, tačiau pabėgti nuo varžovų iki ketvirtojo kėlinio niekaip nesugebėdavo.

Trečiojo kėlinio pabaigoje Suomijos rinktinė dar pirmavo 49:48, tačiau tuomet 7:0 spurtavę lenkai išsiveržė į priekį ir nebepaleido iniciatyvos bei apčiuopiamo pranašumo iki pat finalinės mačo sirenos.

Lenkija: Adamas Važčynskis 17, A.J. Slaughteris 13 (8 rez. perd.), Marcinas Gortatas ir Pšemislavas Karnovskis po 10.

Suomija: Shawnas Huffas 17, Petteri Koponenas 14, Matti Nuutinenas 11 (8 atk. kam.).

Rungtynių vaizdo reportažas:

Komentarai:
Suomiai bus suvalgyti serbų, nieko verti bus jie tų tritaškiai, serbai yra galingi šiam momentui. O suomiai..na suomiai turėtų šansų jei kautųsi prieš Lietuvą.
2015-09-10
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.