Nuotr.: Sūduva
Nuotr. Sūduva
Rugsėjo 11 dieną Marijampolės „Sūduva“ sužaidė pirmąsias kontrolines rungtynes prieš ateinantį 2015 – 2016 metų sezoną. Atsinaujinusių marijampoliečių pirmosiomis varžovėmis tapo „TTT Riga“, komanda iš Latvijos. 

Susitikimo pradžia sunkiai susiklostė „Sūduvos“ merginoms, kurios per pirmąjį kėlinį pelnė tik 9 taškus bei savo varžovėms nusileido 5 taškais (9:14). Įpusėjus rungtynėms viešnios iš Latvijos savo pranašumą jau buvo spėjusios padidinti iki dešimties taškų (34:24). 

Trečiajame ketvirtyje Rimvydo Samulėno auklėtinės sugebėjo atsitiesti ir laimėjusios atkarpą 8:0  įsiveržė į priekį. Po trijų kėlinių „Sūduva“ jau turėjo minimalų pranašumą (51:50). Beveik visą ketvirtąjį kėlinį marijampolietės pirmavo, tik rungtynių pabaigoje „TTT Riga“ krepšininkėms spurtavus 9:0  komandas teskyrė 1 taškas.
 
Iki finalinio švilpuko likus žaisti vos 8 sekundes svečių ekipos krepšininkė Kristen Mann pelnė du taškus su pražanga bei persvėrė rungtynių rezultatą (69:67). Paskutinė ataka priklausė „Sūduvai“, kurios smaigalyje atsidūrusi Iveta Šalkauskė pelnė du taškus iš vidutinio nuotolio bei padėjo tašką šiose rungtynėse.

Pasibaigus pagrindiniam rungtynių laikui, abejų ekipų treneriai nusprendė draugišką susitikimą baigti lygiosiomis – 69:69 ir viską išsiaiškinti antrajame susitikime šeštadienį.

„Sūduva“: Iveta Šalkauskė 30 (8 atk. kam., 30 naud. bal.), Neringa Skadaitė 14, Greta Tamašauskaitė 7 taškai.

„TTT Riga“: Liene Priede 15, Zenta Melnika 13, Ieva Kulite 11 taškų. 

Antroji šių komandų akistata vyks rugsėjo 12 d. 13 valandą

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.