Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Dvikovoje dėl penktosios vietos pirmąją pergalę Alytuje vykstančiame tarptautiniame turnyre iškovojo šeimininkai „Dzūkijos“ krepšininkai, kurie 68:57 (27:14, 10:10, 12:17, 19:16) įveikė Rygos „VEF“ ekipą.

Aikštelės šeimininkai pagrindinius reikalus sutvarkė per pirmąsias 10 minučių, kurioms pasibaigus turėjo dviženklį pranašumą – 27:14.

Lemiamo ketvirčio pradžioje Latvijos čempionams buvo pavykę priartėti iki 5 taškų (44:49), tačiau dzūkai pergalės iš savo rankų neišleido.

Pagrindinis alytiškių raktas į pergalę buvo laimėta kova po krepšiais – „Dzūkija“ atkovojo 45 atšokusius kamuolius, o svečiai – tik 29.

„Dzūkija“: Adamas Lapeta 18 (15 atk. kam.), Tomas Urbonas (8 atk. kam.) ir Osvaldas Mačernis po 10, Nerijus Varnelis (7 atk. kam.) ir Giedrius Gustas po 8, Antonas Kobilynskis 5, Martynas Paliukėnas 4, Raimundas Danys 3, Paulius Danisevičius ir Travisas Garrisonas po 1.

„VEF“: Janis Beržinis 17, Davis Geksas 12, Ricmondas Vilde 6, Quinnas McDowellas 5, Arturas Strelniekas ir Ludde'as Hakansonas po 4, Guillermo Rubio 3.

Komentarai:
ANTRARUSE KOMANDA SURINKTAJokio talento. Per gynyba laikysis lenteles viduryje, bet auksciau jos nekils. Legionieriai eilini syki serbai ir dar kazkelinto siukslyno atliekos. Pacesas Lenkijoje gerus atrasdavo negrus, o cia imerkes bb pas jugus vis tikisi istraukti laimiki, o bb gaunas- vis kerta kerta ir neuzkerta, slieka numauna, kabli plika traukia.


...kažką jau tu čia grybauji :D komandoje nėra nei vieno legionieriaus iš Serbijos! vienintelis buvęs serbas R. Pilčevič jau paleistas namo, kaip ir rusas M. Morozov...
2015-09-16
-4
Atsakyti
ANTRARUSE KOMANDA SURINKTA
Jokio talento. Per gynyba laikysis lenteles viduryje, bet auksciau jos nekils. Legionieriai eilini syki serbai ir dar kazkelinto siukslyno atliekos. Pacesas Lenkijoje gerus atrasdavo negrus, o cia imerkes bb pas jugus vis tikisi istraukti laimiki, o bb gaunas- vis kerta kerta ir neuzkerta, slieka numauna, kabli plika traukia.
2015-09-15
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.