Nuotr.: RIA Novosti–Scanpix
Nuotr. RIA Novosti–Scanpix

NBA vicečempionai Klivlando „Cavaliers“ į savo gretas pasikvietė laisvąjį agentą Austiną Daye bei pasirašė su juo vienerių metų sutartį. Vis tik sutartis ateinančiam sezonui nėra garantuota, todėl pasibaigus treniruočių stovyklai 27 metų 211 cm ūgio krepšininko paslaugų gali būti atsisakyta.

NBA čempiono atstovu neseniai tapo vienas žinomiausių Europos agentų Obradas Fimičius, todėl numanoma, jog nepavykus įsitvirtinti Klivlande, puolėjo karjera pakryps į Senąjį žemyną, kur 2011 metais jis jau vilkėjo Maskvos srities „Chimki“ marškinėlius.

Per savo karjerą Daye taip pat yra atstovavęs Detroito „Pistons“, Memfio „Grizzlies“, Toronto „Raptors“, San Antonijaus „Spurs“ ir Atlantos „Hawks“. Praėjusį sezoną rungtyniaudamas „Spurs“ ir „Hawks“ klubuose Daye per susitikimą vidutiniškai pelnydavo po 3,8 taško bei sugriebdavo po 2,2 atšokusio kamuolio.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.