Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Čekijos rinktinėje rungtyniavęs Lubošas Bartonas ateinantį sezoną žais „Barcelona“ dublerių komandoje.

Ekipoje be 35-erių metų 202 cm ūgio Bartono rungtyniaus ir kitas veteranas – 37-erių metų įžaidėjas Jaka Lakovičius. Abu šiek krepšininkai yra gynę pagrindinės Barselonos komandos garbę.

Bartonas ekipoje rungtyniavo nuo 2008 metų iki 2010 metų, o slovėnas Lakovičius Ispanijos klube žaidė 2006-2011 metais. Abu krepšininkai kartu su komanda 2010 metais triumfavo Eurolygos turnyre.

„Barcelona“ dubleriai kitą sezoną žais Ispanijos trečioje lygoje. Tiek Bartonas, tiek Lakovičius stengsis savo patirtį perduoti jauniesiems komandos žaidėjams.

Europos čempionate Bartonas vidutiniškai pelnydavo po 1,8 taško ir atkovodavo po 1,6 kamuolio.

Praėjusį sezoną krepšininkas rungtyniavo Nymburko ČEZ gretose. Europos taurės turnyre puolėjas vidutiniškai rinkdavo po 2,4 taško ir 1,7 atkovoto kamuolio per rungtynes.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.