Nuotr.: A.Čiza
Nuotr. A.Čiza

Keturiais pralaimėjimais Nacionalinės krepšinio lygos sezoną pradėjusio Molėtų „Ežerūno-Kario“ klubas nusprendė imtis permainų.

Komanda bendru susitarimu nusprendė išsiskirti su treneriu. 39-erių metų Arną Kazlauską šiose pareigose pakeis krepšinio specialistas Gintaras Šerkšnas.

Kazlausko vadovaujama ekipa sezono pradžioje nusileido „Mažeikių“ „Lietkabelio-2“, „Žalgirio“ dublerių ir „Vyčio“ komandoms.

Kazlauskas trenerio poste debiutavo šį sezoną.

Komentarai:
Gediminas
Tegu tas tavo Ežerūnas visų pirma patenka į LKL, tada bus Jėga. Atsirado mat "Expert'as". Patylėk geriau.
2015-10-13
-4
Atsakyti
Gediminai tu apskritas nulis,o Ežerūnas-Karys jėga.Su tokiais net veltis į diskusijas neapsimoka
2015-10-13
+10
Atsakyti
Gediminas
Gerai jau gerai. Baigiam šitą beprasmišką diskusiją.
2015-10-13
-2
Atsakyti
to Gediminas
tamsta esate kosmonautas ir tiek. Žinai, kad du metus iš eilės komanda buvo tarp NKL prizininkų - bronza prieš du metus, sidabras pernai, bet vis vien komanda yra apskritas nulis ir apgailėtina? :)) kas čia per logika tokia? Molėtų dydžio miesteliui tai yra neįtikėtini pasiekimai. Klubas įkurtas 2009 metais, du metus iš eilės laimėjo RKL, pateko į NKL, ten visus 4 sezonus pateko į atkrentamąsias varžybas, o du sezonus net medaliais pasidabino, bet klubas vis vien apskritas nulis? :D Akivaizdu, kad šių metų komanda yra surinkta silpnesnė, tačiau juk viskas remiasi į pinigus. Be kita ko, dar tik sezono pradžia, palaukim bent naujų metų, tada bus aiškiau, nulis ar apgailėtina :) Manau su tokiu skurdžiu krepšinio ir apskritai sporto suvokimu Gediminui labai sudėtinga gyvent Lietuvoj ;)
2015-10-13
+4
Atsakyti
Gediminas
Ei, - atsargiau su žodžiais, gerai?!
2015-10-13
+1
Atsakyti
>Gediminas
Suprantu,kad pasirasote nick,u,ne tikruoju vardu,todel mums itin sunku susivokti,kuri is NBA zvaigzdziu cia reiskiasi?NKL,kasio "gurmanui" per zema,kad nusileisti is savo aukstybiu,taip reikia suprasti?Tai ivardink,"gurmane",kokie tamstos pasiekimai,arba issitrauk galva is siknos!Ko gero is karto ir eik prie antro varianto!
2015-10-13
-1
Atsakyti
To Gediminas
Gedai, nereikia su nieko gincytis....ir geriau savo nuomones irgi niekam nesakyt. Sias "moletu krepsinio paslaptis" pasilaikyk sau. Eik, pvz, pazvejot, ten gi yra ka veikti jusu apylinkese....
2015-10-13
+3
Atsakyti
Gediminas
Na, nesiginčysiu aš čia apskritai su niekuo. Tiesiog pasakiau savo nuomonę. NKL jie laimi sidabrą ir bronzą, bet kažkodėl negali patekti į LKL. O tokią galimybę tikrai turėjo.
2015-10-13
Atsakyti
to Gediminas
Manau tau nulis yra ne tik ežerūnas, bet ir krepšinis apskritai. "Pamenu kažkada žaidė NKL finale ir pralaimėjo seriją sausu rezultatu"... Jeigu nors minimaliai domėtumeisi, žinotum, kad NKL jau šimtą metų Final Four principu apdovanojimus dalinasi, tad jokių serijų nėra. Nežinau, ar sumaišei, ar susapnavai kažką, tačiau akivaizdu, kad krepšinis tau įdomus tiek pat, kiek eiliniam lietuviui futbolas - rezultatą pasižiūri po rungtynių ir aploji, kad nevykėliai žaidė.

Bet šaunuolis, kad Molėtų komandą palaikai bent taip, kaip sugebi - naujienos apie ją tau visai neįdomios, komanda apskritas nulis, bet užeini ant straipsnio, taip sakant "paklikini" nuorodą, dar ir komentarą parašai - valio, ačiū! ;)
2015-10-13
Atsakyti
Paparazzi
per rungtynių su Vyčiu pertrauką jau buvo aišku, kad Kazlauskui liko 2 kėlinius dar patreniruot komandą.
2015-10-13
-2
Atsakyti
Anonimas
ko jie tikisi su tokia apverktina sudetim :D o naujas treneris ne ka geresnis, sekmes tupint dugne
2015-10-13
+1
Atsakyti
Gediminas
Kai žais LKL'e, tada bus kita kalba. NKL manęs visiškai nedomina. Pamenu kažkada žaidė NKL finale ir pralaimėjo seriją sausu rezultatu. Koks geras žaidimas... Super. Košmaras. Beje, dėkingas už informaciją. Bet toks jų pasiekimas manęs netenkina.
2015-10-12
+3
Atsakyti
:)
Gediminai, su tokiais postais tu man apgailetinas :) Tavo miesto krepsinio komanda pastaruosius du metus laimejo bronzos ir sidabro medalius nkl lygoje. Nemanau, kad tai labai lengva padaryti. As labai noreciau, kad mano miesto komanda tokius pasiekimus demonstruotu.
2015-10-12
Atsakyti
Gediminas
Nors pats esu iš Molėtų, bet man tas Ežerūnas yra apskritas nulis. Apgailėtina komanda.
2015-10-12
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.