Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Dačkus
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus

Buvęs Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas Mirza Begičius gaus šansą debiutuoti stipriausioje pasaulio lygoje. 220 cm ūgio krepšininkas pasirašė nepaskelbtos trukmės kontraktą su Naujojo Orleano „Pelicans“ klubu ir dalyvaus jo treniruočių stovykloje.

Praėjusį sezoną Begičius gynę Vitorijos „Laboral Kutxa“ komandos garbę. Eurolygoje aukštaūgis vidutiniškai pelnydavo po 6,8 taško, atkovodavo po 4,3 atšokusio kamuolio ir rinkdavo po 10,2 naudingumo balo.

Šiuo metu Naujojo Orleano klubo sudėtyje yra 20 krepšininkų.

 

Komentarai:
Medis aukstai uzaugo...
2015-10-15
Atsakyti
jd
pamenu kaip jis rytuka zagindavo
2015-10-14
+2
Atsakyti
jd
pamenu kaip jis rytuka zagindavo
2015-10-14
+5
Atsakyti
jd
pamenu kaip jis rytuka zagindavo
2015-10-14
+1
Atsakyti
Ne toks ir medis. sakyčiau padoraus lygio žaidėjas Europos lygiu. Visi žinom jo bėdas dėl formos, manau NBA fizinio rengimo treneriai geresni nei Žalgiryje, savo darbą padarys. O pats faktas kad Reale ir Olympiakose suolą šildė tai jo karjerai tikrai nepadėjo. Savo geriausiais metais vidutiniškai po 10 minučių težaidė. Neįsivaizduoju ko iš jo NBA tikimasi tokiame amžiuje, gal apsidraudžia dėl traumų su tam tikrą lygį turinčiu žaidėju už minimalų atlyginimą.
2015-10-14
Atsakyti
Audrys
Specelistas atsirado.Ir technikos ir juo labiau kordinacijos pas ji pakanka.Uzsispyrimo ir man atrodo tinginys jis.Truksta jegos ir istvermes.
2015-10-14
-6
Atsakyti
žalgirio talentas kaip ne kaip. medis totalinis tikrai šansu mažai jam prasibraut i nba ugis puikus bet koordinacijos nerasta

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-10-14
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.