Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

Toronto „Raptors“ (5-2) pergalingai baigė pasiruošimą naujam NBA sezonui. Paskutinėse draugiškose rungtynėse Monrealyje kanadiečiai 92:82 (21:28, 25:17, 29:19, 17:18) nugalėjo Vašingtono „Wizards“ (4-3).

Toronto klubui Jonas Valančiūnas per 21 minutę pelnė 12 taškų (5/8 dvitaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 7 kamuolius, vieną perėmė, kartą suklydo ir 2 sykius prasižengė.

Aukštaūgis iš Lietuvos solidžiai rungtyniavo pirmoje mačo dalyje, kai pelnė 10 taškų ir atkovojo 6 kamuolius, o po dvikovos sulaukė komandos draugų komplimentų.

„Jis dirbo individualiai su Jacku Sikma, žaidė su nacionaline komanda ir su ja laimėjo, todėl čia atvykęs demonstruoja naujus judesius puolime, geresnę gynybą baudos aikštelėje. Jis blokuoja metimus arba juos apsunkina, kovoja dėl kamuolių, jo metimas iš vidutinio nuotolio sparčiai gerėja. Vasarą jis tikrai pagerino savo įgūdžius“, – tikino „Raptors“ puolėjas Patrickas Pattersonas.

Valančiūnui esant aikštėje, jo komanda šį kartą pelnė 11 daugiau taškų nei praleido.

Vienu metu antrajame kėlinyje „Wizards“ vidurio puolėjas Marcinas Gortatas įdėjo per Valančiūną, tačiau kitoje aikštės pusėje lietuvis taip pat atsakė dėjimu.

Oficialų NBA sezoną „Raptors“ pradės naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, kai savo aikštėje priims Indianos „Pacers“.

„Raptors“: DeMarre'as Carrollas 16, Kyle'as Lowry 13 (8 atk. kam., 6 rez. perd.), DeMaras DeRozanas ir Jonas Valančiūnas po 12, Cory Josephas 10.

„Wizards“: Marcinas Gortatas 16 (10 atk. kam.), Bradley Bealas 11, Krisas Humphriesas 10 (14 atk. kam.).

Vaizdo reportažas:

https://www.youtube.com/watch?v=m5Fd0HMnw7E

Komentarai:
djgaffer
Gerai sužaidė JV,bet galima rasti ir vieną minusą-Lowry sugebėjo už Joną atkovoti daugiau kamuolių. :-) Nu bet kadangi čia tik ikisezoninės rungtynės,tai viskas atleidžiama.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-10-24
+1
Atsakyti
Anonimas
Bent jau is pries sezoniniu rungtyniu tai niekas beveik nepasikeite su valanciunu, vidutini gal ir geriau per trenerituotes meto bet jau niekas net nepasuoja toliau baudos aikstes, 4 keliniai vel ant suolo nu cia dar nieko nereiskia dar sea neprasidejo, puolime irgi toki kaip ir seniau ignora daro

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-10-24
+2
Atsakyti
idomucha
posikeite poziuris i lyderius scolia, carrollas, cory, prisidejus lovry ir de rozan nebemetys 30%.....
2015-10-24
-1
Atsakyti
eras
Laukiam pirmų rungtynių, žaidimo laikas turėtų parodyti ar tikrai jo role išaugo komandoje.
2015-10-24
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.