Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Minesotos „Timberwolves“ susirinko į pirmąją treniruotę po to, kai sekmadienį kovą prieš vėžį pralaimėjo komandos vyriausiasis treneris ir krepšinio operacijų prezidentas Flipas Saundersas.

„Mes esame šeima, kuri neteko savo tėvo“, – po treniruotės žurnalistams sakė įžaidėjas Ricky Rubio.

„Timberwolves“ generalinis vadybininkas Miltas Newtonas atskleidė, jog Saunderso mirties sukrėsti Minesotos klubo nariai siekė atidėti pirmąsias naujojo sezono rungtynes, tačiau NBA vadovai į kalbas nesileido.

Savo sezoną Samo Mitchello vadovaujama ekipa pradės naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Los Andželo „Staples Center“ arenoje, kur susikaus su „Lakers“ krepšininkais.

Pranešama, jog Saunderso atminimą „Timberwolves“ krepšininkai pagerbs specialia apšilimui prieš rungtynes skirta apranga.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.