Nuotr.: A.Didžgalvis
Nuotr. A.Didžgalvis

Ketvirtąją pergalę iš eilės Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL) įsirašė „Utenos“ (4-1) klubas, kuris svečiuose 62:40 (14:10, 22:9, 11:8, 15:13) pranoko Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ (3-2) ekipą.

„Utenos“ krepšininkės nuo pat dvikovos pradžios demonstravo patikimą gynybą, kuri 8-ąją minutę leido kiek atitolti – 12:6. „Hoptrans-Sirenos“ kiek sėkmingiau sužaidė paskutines minutes ir po pirmųjų dešimties žaidimo minučių deficitą sumažino iki 4 taškų – 10:14.

Antrajame ketvirtyje viešnios vėl ėmė didinti savo pranašumą, kuris 15-ąją minutę pasiekė dviženklę žymą – 25:15. Kaunietėms sunkiai sekėsi rinkti taškus, todėl skirtumas tarp ekipų augo ir įpusėjus rungtynėms jis siekė 17 taškų – 36:19.

Po ilgosios pertraukos abu klubai įsivėlė į nerezultatyvų žaidimą, bet jis palankesnis buvo „Utenos“ komandai, kadangi ši nors ir nežymiai, bet padidino savo pranašumą – 47:27.

Per paskutines dešimt žaidimo minučių niekas nepasikeitė ir LMKL čempionės išsivežė lengvą pergalę iš Garliavos – 62:40.

„Hoptrans-Sirenos“: Akvilė Baronėnaitė 12, Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė (2/13 metimai) ir Gintarė Jasiunskaitė po 6.

„Utena“: Rita Milieškienė 16 (4/4 tritaškiai), Marina Solopova 12 (9 atk. kam., 6 rez. perd.), Kristina Alminaitė, Laima Rickevičiūtė ir Ieva Šimkutė (6 atk. kam.) po 8.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.