Nuotr.: L. Šilkaitis
Nuotr. L. Šilkaitis

Naudingiausia Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) ketvirtosios savaitės krepšininke tapo Vilniaus „Kibirkšties“ puolėja Shenita Landry.

Amerikietė mače su Marijampolės „Sūduva“ pelnė 21 tašką, sugriebė 9 kamuolius, išprovokavo 7 pražangas, surinko 24 naudingumo balus ir padėjo savo komandai pateikti pirmąją šį sezoną staigmeną, įveikiant vicečempiones 79:67.

Landry jau antrą kartą šį sezoną tapo geriausia savaites žaidėja.

Antroje vietoje liko kita „Kibirkšties“ pergalės kalvė – Laura Juškaitė, kuri pasižymėjo galingu dvigubu dubliu (16 tšk. ir 15 atk. kam.) bei 21 naudingumo balu.

Trečiąją poziciją su 19 naudingumo balų užėmė Klaipėdos „Fortūnos“ gynėja Kristė Druskytė. 4–5 pozicijas pasidalijo Kauno „Aisčių-LSU“ atstovė Ieva Stankevičiūtė ir „Utenos“ gynėja Rita Milieškienė, surinkusios po 17 naudingumo balų.

Komentarai:
Minedas
I love you Shenita Landry!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-02
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.