Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

NBA vadovai pripažino, kad teisėjai suklydo Los Andželo „Clippers“ – Hjustono „Rockets“ rungtynių pabaigoje. Arbitrai neužfiksavo Dwighto Howardo taisyklių pažeidimo ir „Rockets“ šventė pergalę 109:105.

Hjustono komandai pirmaujant 107:105, Blake'as Griffinas atakavo krepšį ir po jo metimo kamuolys šokinėjo ant lanko. Howardas jį numušė ir teisėjai nusprendė, kad tai padarė nepažeisdamas taisyklių.

Kamuolys išskriejo į užribį ir po vaizdo reportažo peržiūros atiteko „Rockets“ komandai, kuri baudų metimais įtvirtino pergalę.

NBA pripažino, kad Howardas kamuolį numušė pažeisdamas taisykles ir taškai turėjo būti įskaityti.

Teisėjai negalėjo šio epizodo peržiūrėti televizoriuje, kadangi tai leidžiama daryti tik tada, kai teisėjai užfiksuoja kamuolio numušimą nuo lanko. 

„Manau, kad tai buvo labai aiškus epizodas, tačiau ne dėl jo pralaimėjome, – pareiškė „Clippers“ treneris Docas Riversas. – Manau, kad nežaidėme labai gerai ir nebuvome tinkamai nusiteikę.“


Rodyti komentarus
Atrinkti (0) Visi (6)
Anonimas
Rimtai via pz 260e man nunese pz padose nba i teisam

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-09
-1
Atsakyti
Anonimas
o tu muahha dusk is cia barako ispera
2015-11-09
Atsakyti
Anonimas
sori uz klaidas, tiesipog neziuriu i klaviatura kai rasau net
2015-11-09
Atsakyti
Anonimas
o riversas ka sake ten po varzybu iskartto post conference, tuirejo omenyje kad blogai zaide. nu kam tokie kaip mughaghaha isvis kalba, net nieko nesupranta apie krepisni :D
2015-11-09
Atsakyti
Anonimas
arba butu hardenas pataikes tritaski, arba butu verzesis ir isprovokaves bauda butu prametes abui baudas, ir atsikovojas kamuoli butu grifinas ir suzingniaves, tdda roketsai butu neiseiemet per į sek kamuolio, tada butu deandre trajaka imetes, ir butu jau 3 pirmavem bet ant galo howardas butu trajak is vuidurio su bauda imetes ir butui roketsai laimeja vistiek, is kut vtokiu atsiranada uisvis kas butu jei butu. zluges
2015-11-09
Atsakyti
muhahaha
kaip tai ne delto pralaimejo? but iskaite butu lygu ,galbut buves pratesimas per kury butu laimeja,tiesiok bijo pasakyt nes gaus kokia 100k stuku bauda us teiseju kritika
2015-11-09
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Vardas:      
  Liko simbolių:     Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.