Net 59 užsienio krepšininkai iš 28 valstybių kovos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) atkrintamosiose varžybose. Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Lietuvos laiku prasidėsiančiose lemiamose NBA kovose beveik kiekviena komanda turės po užsienietį.

Per reguliarųjį NBA sezoną rungtyniavo 85 ne amerikiečiai krepšininkai iš 25 šalių, įskaitant ir tuos žaidėjus, kurie šį sezoną nesužaidė nė vienerių rungtynių, tačiau buvo registruoti.

Šių metų skaičiai didesni nei pernai. Prieš metus vykusiose atkrintamosiose varžybose kovojo 44 užsienio krepšininkai iš 25 šalių.

Daugiausiai užsienio krepšininkų šį sezoną turėjo keturios komandos, iš kurių visos žais atkrintamosiose varžybose. Po 6 užsieniečius savo gretose turėjo „Golden State Warriors“, Fynikso „Suns“, San Antonijaus „Spurs“ ir Toronto „Raptors“.

Šį sezoną NBA komandose registruoti buvo 5 lietuviai, iš kurių Martynas Andriuškevičius nerungtyniavo. Visų penkių lietuvių komandos kausis atkrintamosiose varžybose.

Komentarai:
A_Tony> ko toliau tuo saliu daugeja, finale liks 6 uzsieneciai is 12 saliu:DDD
2007-04-21
+2
Atsakyti
jei kas ir gali laimet is lietuviu tai nebent ilgauskas..:DD nu gal dar kleiza jei uzmes trajaku.:DDDD
2007-04-20
+2
Atsakyti
geras gal dar kuri lietuviska komanda ir nba laimes ;))
2007-04-20
Atsakyti
Nesupratau...Atkrintamosiose zais legionieriai is 28 valstybiu, o reguliariajame ju buvo tik is 25 saliu... Kazkas cia ne taip manyciau.
2007-04-20
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.