Buvusio Kauno „Žalgirio“ trenerio Ainaro Bagatskio treniruojamai Valmieros „Lačplėša alus“ komanda šį sezoną apdovanojimų neturės. Sekmadienį lemiamose Latvijos čempionato ketvirtfinalio rungtynėse „Lačplėša alus“ namie 95:97 (31:30, 20:27, 22:19, 22:21) nusileido Liepojos „Lauvas“ krepšininkams.

Valmieros ekipa, kuri turėjo namų aikštės pranašumą, pralaimėjo seriją 1-2. Visi trys susitikimai baigėsi svečių pergalėmis. Regularųjį Latvijos lygos sezoną „Lačplėša alus“ baigė ketvirtoje vietoje, o Liepojos krepšininkai – penktoje.

Valmieros komandai atstovaujantis „Žalgirio“ paskolintas serbas Vladimiras Štimacas per paskutines rungtynes pelnė 16 taškų (5/7 dvitaškių, 1/1 tritaškio, 3/5 baudų). Puolėjas per 30 minučių atkovojo 6 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą ir 3 sykius prasižengė.

Pusfinalyje Liepojos krepšininkai kausis su „Ventspils“ ekipa. Kitame pusfinalyje kausis Ramūno Butauto treniruojami Rygos „ASK Riga“ krepšininkai prieš Rygos „Barons“ ekipą.

Komentarai:
Jiri, ta Kauno megeju lygio komanda buvo Latvijos lygos lydere. Ne tik kad lydere, bet dauguma rungtyniu pries varzovus laimejo triuskinanciais skirtumais. Vien todel, kad nezaide BBL dar nereiskia, kad silpna komanda. Pasidomek pries kitus juokdariais vadindamas. O kas del Stimac'o tai zmogelis pradeda eiti sunkeliais. Jo jega po krepsiais, o pradejo metyti tritaskius. Is kart rezultati suprastejo, ne tik kad tasku maziau bet ir kamuoliu net 10 neatsikovoja, kai buvom priprate prie 15.
2007-04-23
-2
Atsakyti
lauvas ne tik kad nezaide bbl. Jie yra kauno krepsinio megeju A plius lygos lygio komanda. Bagis + Vlade 4ever :D juokdariai.
2007-04-23
-1
Atsakyti
ask ir barons turetu pasikapot neblogai, o kalbant apie alu tai nuvyle...
2007-04-22
+2
Atsakyti
Čia tai staigmena. Lauvas net BBL nežaidė... Štimac'as galėtų sezoną Neptūne pabaigti, padėtų LKL dėl 3-os vietos kovoti :))
2007-04-22
-1
Atsakyti
Ir tas loozeris treniravo Zalgiri,aciu Navikauskai uz sugadintus nervus
2007-04-22
-1
Atsakyti
titaškį įmetė Vladė; D
2007-04-22
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.