Nuotr.: V.Mikaitis
Nuotr. V.Mikaitis

Klaipėdos „Neptūno“ kapitonas Martynas Mažeika pasižymi ne tik kovingumu krepšinio aikštelėje, bet ir išskirtiniu pomėgiu už jos ribų. Krepšininkas LKL TV rubrikai „Iš arti“ atskleidė, jog yra didelis Elvio Preslio gerbėjas ir turi nemažą kolekciją jo kompaktinių plokštelių, knygų, fotoalbumų ir kitų suvenyrų.

„Viskas prasidėjo labai seniai, gal dar tik į mokyklą ėjau. Tėtis kartą paklausė, kokias dainas aš klausau ir pasakė, kad tikroji bei geroji muzika buvo jo laikais, kai jie klausė Elvio Preslio. Vieną kartą pasiklausiau, „užkibo“ ir gana stipriai. Nuo tada viskas ir prasidėjo“, – šio daininko garbinimo pradžią prisiminė Mažeika.

Krepšininkas paniro į šio atlikėjo muziką, o po to naturaliai pradėjo domėtis ir pačia asmenybe, jo gyvenimu. Gynėjas teigia, kad tai buvo spalvingas žmogus, savo gyvenime turėjęs ir kylimų, ir kritimų.

Preslio maniją krepšininkas pamažu užkrečia ir savo sūnų bei kitus šeimos narius.

„Dabar mano draugams ir artimiesiems labai lengva išrinkti man mažą dovaną ar padaryti staigmeną. Mažas suvenyras ar kažkoks Elvio atributas visada mane pradžiugins. O sūnus praėjusią savaitę atnešė prie lovos seną magnetolą ir sako: „Tėti, gal paklausom Elvio?“. Kaip gali nesutikti. Žmonai aišku tai dar ne visada patinka, bet manau „perlaušiu“ ir ją“, – juokėsi krepšininkas.

LKL TV rubrikai „Iš arti“ Mažeika taip pat pasakojo apie Elvio Preslio kvepalus, apleistas gitaros pamokas ir koncertus.

Interviu su Mažeika:

Komentarai:
2 to anonimas
todel ir zegnuojasi, gudruoli

be to: https://en.wikipedia.org/wiki/Elvis_sigh...
2015-11-20
-1
Atsakyti
to anonimas
durnelis esi "Pamates" Elvis jau mires zioply
2015-11-20
-2
Atsakyti
Minedas
Buvau ji sutikes gatvej ir nieko ten is jo ispudingo nera,krc jei soktu ant manes nukalciau is pirmo smugio ji.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-20
-3
Atsakyti
Anonimas
matyt Elvi pamates zegnojasi
2015-11-20
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.