Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Los Andželo „Clippers“ puolėjas Joshas Smithas po pralaimėjimo prieš Toronto „Raptors“ ekipą komandos rūbinėje apsižodžiavo su vienu iš trenerio asistentų.

Žurnalistai, laukdami spaudos konferencijos, girdėjo kaip rūbinėje Smithas su trenerio asistentu ginčijosi neapsieidami be necenzūrinių žodžių. Po šio įvykio komandos treneris Docas Riversas bendravo su žurnalistais, tačiau atskleisti dėl ko įvyko kivirčas nepanoro.

„Mūsų rūbinės atmosfera yra tokia pati, kaip ir kitų komandų po pralaimėjimų. Krepšininkai yra nusivylę. Viskas dėl to“, – teigė Riversas.

Pats ginče dalyvavęs Smithas rungtynėse per 15 minučių pelnė 2 taškus (1/1 dvit., 0/3 trit.) ir atkovojo 8 kamuolius.

„Clippers“ jau nuo rungtynių pradžios įkrito į duobę ir po dviejų kėlinių atsilikinėjo 34:63. Tai buvo jau trečioji Los Andželo ekipos nesėkmė iš eilės ir septintoji per pastarąsias 9 rungtynes.

„Mes esame nusivylę, – kalbėjo 9 taškus pelnęs Blake‘as Griffinas. – Pralaimėjome trejas rungtynes iš eilės ir manau, kad yra normalu nesijausti gerai. Bet negalime leisti, kad tai mums sutrukdytų toliau siekti pergalių.“

Komentarai:
kasiogurutai siulai Stephensona vietoj Riverso leist? :D tu gal nejuokink. sublizgejo sezone Pacersuose, o ka veike Sarlotej? ranksluoscius padavinejo? irgi treneris neisnaudojo? gal Riversas ir nekoks PG, bet is Stephensono nematau geresnio PG nors tu ka. :D


Rivers gauna zaist tik todel kad jo tevas treneris :) Matem Pelikanuose kas is jo gavosi kai reikejo paciam viska uzsidirbt o ne zaist zinant kad vis tiek gryba pjaunant gausi laiko :) Stephenson ne ka geriau, Pacers buvo geras bet del charakterio nepritampa kitur. Ant Reddick pakeitimo tinka sie 2 nes daugiau nera kam zaist ten. Nebent W. Johnson uz SG laikyt gali kazkiek laiko.
2015-11-23
+3
Atsakyti
tai siulai Stephensona vietoj Riverso leist? :D tu gal nejuokink. sublizgejo sezone Pacersuose, o ka veike Sarlotej? ranksluoscius padavinejo? irgi treneris neisnaudojo? gal Riversas ir nekoks PG, bet is Stephensono nematau geresnio PG nors tu ka. :D
2015-11-23
+4
Atsakyti
Dėl Josh Smith, tai jis yra tikrai pervertintas dėl skaičiukų statistikos grafoje. Realiai, jei jam neina tritaškiai, tai jis yra inkaras puolime, o gynyboje visada rūpinasi tik savo dengiamu žaidėju, apie komandinę gynybą, pagalbą susikeitus ginamaisiais šitas veikėjas tiesiog nebegalvoja palikęs Atlantą. Vien tai jog moka blokuoti metimus, jo nepadaro patikimu žaidėju gynyboje. Apskritai visą komandą ima veikti neigiamai, kai vienas iš penketuko ima tingėti ginantis..

O šiaip, tai nėra tragedijos, yra naujų žaidėjų, tad reikia apsiprasti, susižaisti ir jei reikės su kuom nors atsisveikinti.

Dėl sūnelio, tai jis dažniausiai žaidžia poroje su Crawfordu. O tai reiškia, jog kamuolys ir būna 80 proc pas pastarąjį. Šiaip Austinas Riversas patobulėjo. Klausimas ar iki Cllipers lygio?
2015-11-23
-10
Atsakyti
Spree
Vat tame ir esme, kad sunelis neturi jokiu izaidejo sugebejimu, elementarus SG izaidejo kune, neturintijs jokios nuovakos kaip valdyti komanda. Symet jis daro 1ast per 26min !!! Tiek pat daro asistu Deandre!!! Paziurek pernais metu Smitho statistika Houstone ir pamatysi, kad naudos gali duoti dar labai daug. Neveltui jis kelia kipsa rubineje. Pernai per 26 min 12Pts, 6reb, 3ast, 1Blk. Jeigu Stephensona pasiemiai i komanda, tai duok zmogui isizaisti, duok jam kamuoli i rankas. Jis efektyvus tik tada kai turi kamuoli ir gali sukurti kazka. Manau Docas ta turejo zinoti, o ne viena graju duoti zaist 30min o sekanti jau DNP.
2015-11-23
-21
Atsakyti
Spree
Vat tame ir esme, kad sunelis neturi jokiu izaidejo sugebejimu, elementarus SG izaidejo kune, neturintijs jokios nuovakos kaip valdyti komanda. Symet jis daro 1ast per 26min !!! Tiek pat daro asistu Deandre!!! Paziurek pernais metu Smitho statistika Houstone ir pamatysi, kad naudos gali duoti dar labai daug. Neveltui jis kelia kipsa rubineje. Pernai per 26 min 12Pts, 6reb, 3ast, 1Blk. Jeigu Stephensona pasiemiai i komanda, tai duok zmogui isizaisti, duok jam kamuoli i rankas. Jis efektyvus tik tada kai turi kamuoli ir gali sukurti kazka. Manau Docas ta turejo zinoti, o ne viena graju duoti zaist 30min o sekanti jau DNP. Ir aplamai imdamas juos i komanda, turejo numatyti, kad sitie du esant jiems nepotogioms situacijoms kels labai daug problemu.
2015-11-23
-1
Atsakyti
>Spree

del protekciju ir Smith bei Stephnenson ignoravimo tai nesutinku. sunelis yra PG ir keicia Paula, tai kas cia blogai? Smith jau senokai nebe tas, kaip Atlantoj, nuotaikos zaidejas, o Stephenson sezono pradzioj ejo i starta, bet kad beveik 0 yra, kaip ir Sarloteje, panasu, kad savo talenta bus pametes kazkur Indianoj.
2015-11-23
-7
Atsakyti
SpreeNet nzn nuo ko pradeti, bet si kompanija turi daug problemu.1. Doc Rivers negali uzimti dvieju kedziu vienu metu ir LAC turi desninga rezultata sioje vietoje. Savininkas turi ieskoti naujo zmogaus arba i trenerio vieta arba i GM.2. Perdaug low IQ zaideju AJ, Smith, Stephenson, Crowford.3. Aiskios protekcijos savo sunaus ir seno draugelio Pierco, kuris nepazaidzia nei gynyboje nei puolime.4. Komanda jau pernai turejo rimtu problemu tarpusavio santykiuose. TOP3 zaidejai nera patys geriausi draugai, neveltui Deandre pasirasineji sutarti su Dallasu. Dadaekime dar trenerio protekcijas sunui ir Piercui, kai Smith ir Stephensonas sodinami ant suolo....Cia uzdelsta atomine baumba, kuri jau po truputi sprogsta.5. Susidarau nuomone, kad Paul nera saldainiuokas asmeniniuose santykiuose...


Tai, kad tas Smitas dėl bjauraus charakterio nepabūna nei vienoje komandoje.
2015-11-23
-2
Atsakyti
Spree
Net nzn nuo ko pradeti, bet si kompanija turi daug problemu.

1. Doc Rivers negali uzimti dvieju kedziu vienu metu ir LAC turi desninga rezultata sioje vietoje. Savininkas turi ieskoti naujo zmogaus arba i trenerio vieta arba i GM.

2. Perdaug low IQ zaideju AJ, Smith, Stephenson, Crowford.

3. Aiskios protekcijos savo sunaus ir seno draugelio Pierco, kuris nepazaidzia nei gynyboje nei puolime.

4. Komanda jau pernai turejo rimtu problemu tarpusavio santykiuose. TOP3 zaidejai nera patys geriausi draugai, neveltui Deandre pasirasineji sutarti su Dallasu. Dadaekime dar trenerio protekcijas sunui ir Piercui, kai Smith ir Stephensonas sodinami ant suolo....Cia uzdelsta atomine baumba, kuri jau po truputi sprogsta.

5. Susidarau nuomone, kad Paul nera saldainiuokas asmeniniuose santykiuose...
2015-11-23
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.