Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Vitorijos „Laboral Kutxa“ padėkojo už darbą Kristijanui Kangurui. Kiek daugiau nei mėnesį trukusios sutarties su puolėju baskai nusprendė nepratęsti.

33 metų 201 cm ūgio krepšininkas į Ispaniją atvyko spalio pradžioje, kuomet Vitorijos komandai prireikė pamainos traumuotam Tornikei Šengelijai.

Šengelija praėjusį savaitgalį grįžo į aikštelę ir debiutinėse sezono rungtynėse Ispanijos čempionate per 10 minučių pelnė 6 taškus, todėl estas tapo nebereikalingas.

Praeityje tokių klubų kaip Sienos „Montepaschi“, Milano „Emporio Armani“ ir Vilerbano ASVEL marškinėlius vilkėjęs Kanguras šį sezoną Eurolygoje per mačą vidutiniškai įmesdavo po 2 taškus bei sugriebdavo po 1,8 atšokusio kamuolio.

Komentarai:
Į Rytą jį! Būtų dar vienas lavoninis žaidėjas lavoninėje komandoje.
2015-11-27
+1
Atsakyti
Žilvytis Maksvytis
Nereikia jo Neptūnui. Ribotų galimybių žaidėjas.Kanguras - labai panašaus lygio kaip ir Galdikas. Pažiūrėkit į statistiką.
2015-11-24
+2
Atsakyti
bo
Neptūnui butu liux

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-23
-3
Atsakyti
bo
I neptuna.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-23
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.