Trevizo „Benetton“ treneris Davidas Blattas kreipėsi į žaidėjus prašydamas atiduoti visas jėgas, kadangi dabar Italijos čempionų titulą ginanti „Benetton“ kovoja dėl vietos aukščiausioje Italijos lygoje kitam sezonui.

Sekmadienį namie 67:78 pralaimėję absoliučiai Italijos lygos lyderei Sienos „Montepaschi“ ekipai „Benetton“ smuktelėjo į 17-ąją poziciją tarp 18 komandų. Dvi paskutinę vietą užėmusios ekipos po sezono bus priverstos palikti aukščiausią Italijos lygą.

„Privalome susitelkti tik ties tais dalykais, kurie mūsų rankose, – tvirtino „Benetton“ treneris Blattas. – Žaidėjai privalo eiti į aikštę siekdami pergalės, būdami solidūs ir susitelkę visas 40 minučių. Privalome laimėti kaip įmanoma daugiau rungtynių‘.

„Benetton“ ekipa išgyvena košmarą. Praėjusį sezoną laimėję Italijos pirmenybes „Benetton“ komanda prarado pagrindinius žaidėjus ir vadybą, tačiau per 30 rungtynių šį sezoną Italijoje laimėjo 18 dvikovų.

Vis dėlto skandalas, kai Trevizo komandos registruotų žaidėjų sąraše atsidūrė 19 krepšininkų, nors leidžiama registruoti tik 18 žaidėjų, palaidojo „Benetton“ viltis žaisti atkrintamosiose varžybose.

Pagal pergales „Benetton“ krepšininkai Italijos lygoje dabar dalintųsi 4-5 vietomis, tačiau yra priversti kautis dėl išlikimo. Už pergalę Italijoje skiriami du taškai, tad 18 rungtynių laimėjusi Trevizo komanda savo sąskaitoje turėtų 36 taškus, jei nebūtų gavusi 15 taškų baudos.

Dabar vos 21 tašką turinti „Benetton“ iki reguliariojo sezono pabaigos likus keturiems mačams vienu tašku atsilieka nuo Avelino „Air“, Teramo „Siviglia Wear“ bei Emilijos Redžo „Bipop Carire“ komandų. Norėdama išlikti tarp Italijos elito, „Benetton“ privalo aplenkti bent vieną iš šių ekipų.

Komentarai:
SMS
Jezau koks Siaubas!! :O
2007-04-24
+4
Atsakyti
Bet kaskoks apsurdas istikruju, juk ne klubas kaltas kad kaskas nepastebejo jog jie registruoja per daug zaideju, o bausme paciam klubui manau yra tikraij per griesta....
2007-04-23
-7
Atsakyti
idomi situacija butu buvus :D
2007-04-23
-5
Atsakyti
18-19 wajetaw... 9 zajdejai aikstej gi tezajs.. cia Italai jau persistenge... tai tajp isejna kaj rytas per mazai lietuwiu priregistrawo.. gawo kelis shimtus..tai italai butu -20 tasku dawe... ir butu rytas jau ketvirtfinalyj su zalgiriu zajdes..
2007-04-23
+2
Atsakyti
jus pabandykit isivaizduok kad lietuvoj kas nors kokiam lietryciui tokia bauda skirtu.. neimanoma. buvo cia skandalas kad per mazai lietuviu buvo lietryy registruota, bet tb uz tai net baudos jokios negavo. lietuvoj visi daro tai ka nori, o ten tai yra tvarka ir visi jos turi laikytis
2007-04-23
-1
Atsakyti
Bausmė tikrai per griežta. Benneton klaida buvo, kad davė apeliacija į teismą, tada gavo jei neklystu dar -3 taškus. Šiaip susidaro įspūdis, kad visa Italijos krepšinio vadininkija nusiteikus prieš Bennetoną, nes bausmė už tokį nusižengimą per didelė.
2007-04-23
+2
Atsakyti
MM13> manau, kad tai nesuderinami dalykai. Juventus ir co. papirko teisejus ir daug rungtyniu buvo nupirktu, o cia niekas nieko nepirko, netycia ivele papildoma zaideja, manau, kad visa tai ivyko per neapsiziurejima. Vis delto lyga turejo informuoti, kad yra limitas ir nieko nebegalite registruoti. Nejau eme ir sugalvojo surizikuoti? Profesionalai taip nedaro. Bausme tikrai per griezta. Biurokratija...
2007-04-23
-9
Atsakyti
bus kaip su Juventus futbole...
2007-04-23
+3
Atsakyti
nu cia taj bajeris :D ziaurios ten bausmes pas italus, dbr isiwaizduoju kas butu jei tarkim zalgiris butu istremtas i NKL uztai kad sirgaliai sukele mustynes :D
2007-04-23
+9
Atsakyti
Ciubaisas> kazin, ar ji zaisti Eurolygoje, jeigu iskristu i antra diviziona. O kad visus dauzys, irgi abejoju. Manau, kad aduguma zaideju paliktu kluba, o remejai pasitrauktu, nes nebutu didelio tikslo remti si kluba.
2007-04-23
-7
Atsakyti
nemanau,kad benneton iskristu is auksciausios italijos lygos,taciau nemanau,kad kita sezona zais eurolygoj
2007-04-23
-1
Atsakyti
jei neoateks, tai Dauzys visus zemesnej lygoj kaip keglius boulinge, bet aisku komanda zaidzianti Eurolygoj ir zaidzia antroj lygoj Italijoje.. nekaip skamba, Sekmes!!
2007-04-23
+4
Atsakyti
gaila butu.is italu komandu man BENNETON labiausiai ir patinka
2007-04-23
+5
Atsakyti
gaila
2007-04-23
+8
Atsakyti
Reik susiimt vyram..
2007-04-23
+6
Atsakyti
Šakės Bennetonui bu jei dar vienas varžybas gaus.
2007-04-23
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.