Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ klubas sulaukė rimto pastiprinimo – prie kauniečių prisijungė įžaidėja Santa Okockytė.

„Hoptrans-Sirenų“ gretose 175 cm krepšininkė nebus naujokė. Kauno rajono ekipos garbę Okockytė gynė 2013–2014 metų sezone bei buvo viena rezultatyviausių žaidėjų, per susitikimą vidutiniškai pelnanti po beveik 15 taškų.

„Džiaugiamės, kad komandą sustiprino Santa, ji mums bus didelė pagalba. Tai labai stipri ir gera žaidėja, todėl net neabejojame, kad ji komandai suteiks daug svarbos ir padės kovoti dėl pergalių“, – komandos pastiprinimu džiaugėsi „Hoptrans-Sirenų“ direktorė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

23-ejų metų krepšininkė praėjusį sezoną vilkėjo Marijampolės „Sūduvos“ marškinėlius, o šio sezono pradžioje persikėlė į Ispaniją, kur atstovavo „Cadi La Seu D‘urgell“ ekipai, tačiau komandoje neįsitvirtino.

Praėjusiame sezone iš laikinosios sostinės kilusi krepšininkė pasipuošė Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) sidabro medaliu.

2015 metų vasarą Okockytė atstovavo Lietuvos moterų krepšinio rinktinei Europos čempionate, kur vidutiniškai per susitikimą rinkdavo 7,6 taško, sugriebdavo 2,2 kamuolio ir atlikdavo 3,1 rezultatyvaus perdavimo.

Okockytė „Hoptrans-Sirenoms“ padės ne tik LMKL bet ir Baltijos moterų krepšinio lygoje (BWBL).

Komentarai:
to anonimas
Todel kad sykstus Jurksa vadovas komandos yra, kuriam rupi praplaut pinigus ir nama dasibaigt statyt o ne komanda stiprint, ypac dabar kai trauma gavus Saurazaite..
2015-12-02
-6
Atsakyti
Anonimas
Galetu ir daugiau zaideju grizti i LT. Jeigu atsirastu bent viena komanda zaidzianti bent eurotaurej.
2015-12-01
+3
Atsakyti
Vejavaikis
Patvarkyciau Santa,kaip didelis patvarkyciau!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-12-01
-5
Atsakyti
Būtų puiki pamaina Pociui.
2015-12-01
+5
Atsakyti
Anonimas
Kodel ne i Suduva???
2015-12-01
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.