Nuotr.: Sūduva
Nuotr. Sūduva

Naudingiausia 22-ojo atvirojo Baltijos moterų krepšinio lygos (BWBL) čempionato lapkričio žaidėja tapo Marijampolės „Sūduvos“ vidurio puolėja Laura Svarytė. Ji pelnė ir naudingiausios rugsėjo bei spalio mėnesį vykusių rungtynių žaidėjos titulą.  

23 metų 190 cm ūgio krepšininkė lapkričio 3 dieną per rungtynes su Minsko „Horizont-RCOP“ (Baltarusija) komanda žaidė 26 minutes, pelnė 17 taškų (dvit. 3/6, baud. met - 11/11), atkovojo net 20 kamuolių bei išprovokavo 9 pražangas. Lauros sąskaitoje - 44 naudingumo balai.

Į naudingiausių mėnesio žaidėjų penketą pateko dar dvi Lietuvos krepšininkės: Kauno „Aisčių-LSU“ puolėja Jolanta Marmienė (27 naud. b.) užėmė ketvirtą, o Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ puolėja Akvilė Baronėnaitė (vid. - 23 naud. b.) - penktą vietas. 

Antrą vietą užėmė „Vega 1-Liepaja“ (Latvija) ekipos puolėja Ieva Vytuola (31 naud. bal.), o trečią - Gardino „Olimpia“ (Baltarusija) komandos puolėja Karolina Beteiko (30 naud. bal.).

Komentarai:
as
Taip ir liks Laurute LMKL lygio krepsininke, amzius jau nemazas, o vis dar tuno Lietuvoj. Seniai reikejo lekt is cia kaip ir kitoms rinktines narems ir kandidatems.
2015-12-01
-2
Atsakyti
Vejavaikis
Patvarkyciau Laura,kaip dieva myliu patvarkyciau!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-12-01
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.