Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

„Tete-a-Tete Casino-LKL“ pirmenybių autsaiderės Alytaus „Dzūkijos“ (1-10) komandoje ir toliau dedasi keisti dalykai. Klubas išsiskyrė su Laurynu Mikalausku ir jis tapo jau šeštuoju krepšininku, kuriam per du mėnesius teko palikti ekipą.

Anksčiau komandą paliko Rytis JuknevičiusMartynas Paliukėnas ir legionieriai Marcusas MonroeJaka Brodnikas bei Antonas Kobilinskis.

BasketNews.lt“ žiniomis, „Dzūkija“ tvarko dokumentus dėl sutarties nutraukimo ir su puolėju Nerijumi Varneliu, kuris jau praleido paskutines rungtynes.

Išvykusius žaidėjus pakeitė Linas Lekavičius, Arvydas Eitutavičius, Tadas Rinkūnas, Nikola Cvetinovičius, Edvinas JazukevičiusJeffrey Robinsonas ir Mindaugas Sušinskas.

Laurynas Mikalauskas LKL pirmenybėse sužaidė 10 rungtynių. Vidutiniškai per 19 minučių jis pelnydavo po 4,9 taško (42 proc. dvit., 60 proc. baudų), atkovodavo po 3,1 kamuolio, atlikdavo po 0,7 rezultatyviaus perdavimo bei rinkdavo po 3,6 naudingumo balo.

Varnelis taip pat sužaidė 10 rungtynių ir vidutiniškai per 24 minutes pelnydavo po 6,8 taško, atkovodavo po 5,3 kamuolio, atlikdavo po 1,7 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 6,6 naudingumo balo.

Komentarai:
Kodel mesti
Jei aptiko betvarke ir daro tvarka, viskas OK. Jei neislips is paskutines vietos, iskris kaip priklauso.

(nors kad kris siemet paskutine vieta, nezinia - pernai vieni iskrito, bet vietoje ju tai niekas neatejo!)
2015-12-08
-8
Atsakyti
Anonimas
tegu greičiau meta iš LKL šita parodija o ne kluba.
2015-12-08
+3
Atsakyti
Varnelis- Van Damas
2015-12-08
+5
Atsakyti
Anonimas
Mindaugas Sušinskas, pataisykite
2015-12-08
-6
Atsakyti
a
Kriminalai vyksta, kas vyksta..
2015-12-08
Atsakyti
Anonimas
nieko nebesuprantu. kas vyksta šioje komandoje??
2015-12-08
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.