Sausio mėnesį tapęs Denverio "Nuggets" treneriu, George'as Karlas ne tik akivaizdžiai pagerino komandos rezultatus, bet ir įrodinėja, kad žvaigždžių statusas jo nejaudina.

Pirmadienio nakties "Nuggets" mače su lygos lyderiais - Fynikso "Suns" krepšininkais, G.Karlas trečiojo kėlinio viduryje pasodino ant suoliuko antrametį Denverio ekipos puolėją Carmelo Anthony ir daugiau jo į aikštę nebesugrąžino. Lemiamomis akimirkomis treneris rėmėsi atsarginiais žaidėjais - Bryonu Russellu, Earlu Boykinsu, DerMarru Johnsonu, Eduardo Najera ir Wesley Personu, o ne žvaigždės statusą pelniusiu, tačiau tą vakarą vos du metimus iš 10 pataikiusiu C.Anthony.

Toks trenerio sprendimas akivaizdžiai nuliūdino dvidešimtmetį 203 cm ūgio puolėją.

"Sunku valandą laiko sėdėti ant suolo ir nežinoti, kodėl tu nežaidi, - po mačo kalbėjo C.Anthony. - Aš nesijaudinu dėl savo taiklumo. Iki tol buvome laimėję aštuonias dvikovas iš eilės, todėl nemanau, kad žmonės turėtų man prikaišioti taiklumą".

Sausį tapęs "Nuggets" treneriu, G.Karlas laimėjo 15 iš 20 rungtynių ir vėl grąžino ekipą į kovą dėl vietos atkrintamosiose varžybose - su 32 pergalėmis ir 30 pralaimėjimų "Nuggets" Vakaruose yra devinti. Visgi C.Anthony teigia nerandąs bendros kalbos su treneriu: "Aš išties nežinau, ko jis aikštelėje nori iš manęs".

Nepaisant to, C.Anthony teigia gerbiąs G.Karlą ir tvirtina darysiąs "viską, ką tik treneris lieps".

Komentarai:
To SaaB: krc jei sakai kad LeBron'a reik sodint tai pasitikrink temperatura, nes arba ji ryskaii sukilus, arba tu nusimanai apie kase kaip mano bobute. Nuo kada man paaiskink esanti 3 vietoje pagal naudinguma zaideja reikia pasodinti? Tai gal kuo geresnis naudingumas tuo labaiu reik pagal tave. Ok tada ir KG ir Dirk'a reik sodint. Jie gi pirmi, tai juos pirmus reik sodint. O del europos tai manau kad LJ pritaptu, nesjis nera savanaudis ir taiklumas butu jo tikrai norm ir dar geresnis nei daugelio kitu, nes siaip sis vaikis tikrai yra taiklus tiesiog NBA visai kita gynyba ir kiti greiciai, del to metama greiciau, per aukstai issokusio varzovo rankas daznai buna ir saugomasi bloko. Europoj manau LJ lengvai atsidengtu ir metu laisvas, beto jam cia butu visi per leti kad sugaudytu.
2005-03-16
-3
Atsakyti
man atrodo kad europoj lebronas tikraj zaistu ispudingaj nes wien jo fiziniai duomenys kokie. apzaistu ant jegos puolejus ir gynejus ant greicio. be to LJ nesawanaudis kad ir tie mineti desimt i out'a perdawimu bet wis del to perdawimai o ne pacio metimaj, tad jis tikraj moka but komandaj labaj naudingas
2005-03-16
+2
Atsakyti
to saab: Nusisneki kaip reikalas
to run: Aha tokie vidutiniokai NBA kaip Nesby, Murray ar prastesni kaip Baxter, Rooks tai dar prasciau Europoj zaidzia, bet manau LeBronas tai turetu belenkaip zaisti
2005-03-15
+1
Atsakyti
nevykelis tas carmelo turbut labiausiai save aukstinantis savanaudiskiausias kvailiausias nenuovokiausias labiausiai pasiputes zmogus...kelis!
2005-03-15
-8
Atsakyti
SaaB - tu konkretus debilas!!!
2005-03-15
-9
Atsakyti
rax
ir labai gerai daro, nera cia del ko nuolaidziaut.
2005-03-15
-7
Atsakyti
run
Aisku sunku ishsivaizduot labrauna blogai zaidzianti europoje :DD Manau, kad jis rodytu dar geresnius rodiklius, negu tu nurodej.
2005-03-15
-5
Atsakyti
run
Basso, bet kitavertus NBA vidutiniskai zaides Nesby, net ne eurolygoje zaidzia irgi tik kiek auksciau vidutinio lygio. Net nera negincijamas savo komandos lyderis. Yra tik vienas is keliu svarbiausiu zaideju. Manau, kad yra daug veiksniu lemenciu ar zaidejes pritampa prie europos stiliaus ar ne.
2005-03-15
+10
Atsakyti
to SaaB: jau dabar LeBronas vienas geriausiu lygos zaideju, bet ta tawo fraze ziureciau ka jis veiktu europoj tai absurdiska ... ka veiktu darytu po 30 tasku po 10 atkovotu po 10 reuzltatyviu perdawimu ir po 5 kokius perimtu :) .. ziurek jei nba nurasytas ch. smith eurolygoj po 20 daro tai tas vijurkas isvis darytu ka noretu
2005-03-15
-3
Atsakyti
maladec ir wienas ir kitas tegu nenusileidzia, kuo daugiau nesutarimu tuo daugiau sansu Minnesotai iseit i playoffus
2005-03-15
+6
Atsakyti
Nu sitas fruktas tai visada man kele juoka. Su savo bajeriais Olimpinese, kad jis yra pergales garantas turbut negyvai visus uzjuokino. Tik lopam amerikonam jis gal ir zvaigzde, europoje su tokiu pataikymu jis ant suoliuko visa maca prasedetu ir baigtusi jo zvaigzduno issikalinejimai. LBJ kitas reikalas, man jo zaidimas isties ispudingas ir nepakartojamas, tas bicas tikras talentas
2005-03-15
-1
Atsakyti
Che, nesupranta uz ka pasodino... juokinga ;) Jei zmogui nelenda, o yra ta diena uz tave geresniu, tai ir sedi...
2005-03-15
+8
Atsakyti
King_James. brizz Klausimukas: ar Jus matet nors vienas rungtynes? kur LBJ zaide? sutinku jis meto 50,2 % NBA tai neblogai, ziureciau ka veiktu Europoj, Bet kaip kazkur rasiau NBA statistika yra keista ypac klaidu skaiciavimo, imkim LBJ per rungtynes padaro 10 bandymu graziai papasuoti bet i out'a taciau statistikoj rodomos 2 ar 3 klaidos, kazkaip keista...
Sutinku kad CA ir LBJ ner ka lygint vienas isliaupsintas grybas, kitas per anksti liaupsinamas... bet vieanas isviso neturi ateities, kita jei neprasigers :) tai pasieks labai daug :)
2005-03-15
+1
Atsakyti
nx mačo rezultato nera?
2005-03-15
+4
Atsakyti
Saab, as tau LeBrona pasodinsiu :) Galvok ka kalbi vaike!
2005-03-15
-11
Atsakyti
SaaB tu truputi nesamones sneki. Carmela reikia sodint, o va LeBronas varo kaip reikalas. Jei tau atrodo, kad PG, SG poziciju zaidejas metantis 47% yra blogai, tai parodyk man kiek NBA yra zmoniu, kurie meta geriau. KOBE? ARENAS? IVERSON? B. DAVIS?McGRADY? visi duria po 42% ir maziau. Be to ir dideli zmones, metantis is po kasio retai kada meta taikliau nei 50%, o tu nori, kad gynejas tau metytu.
2005-03-15
+6
Atsakyti
antanas lieka antanu
2005-03-15
-4
Atsakyti
As prisimenu Carmela Atenuose, kai mes su draugais baleiindami prasem kad karmela treneris icleistu, ta vakara kiek pamenu viena imete, o du kart net lanko nesieke :)
Siaip reikia ir LeBrona nusodint nes taiklumas retai virsija 50 :)
2005-03-15
+2
Atsakyti
taip ir turi but nera cia ko nuolaidziaut visokiem... o jei nesupranta ko nori treneris tai ka pasedes dar kokias 5 rungtynes prades suprast manau
2005-03-15
+7
Atsakyti
Atrodo Karlas nera minkstas, o turi tvirta ranka ir kazkokio 20-mecio pienburnio verkslenimu klausytis nesiruosia ir labai teisingai daro.
2005-03-15
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.