Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Pirėjo „Olympiakos“ (8-1) toliau demonstruoja solidų žaidimą ir iškovojo eilinę pergalę. Graikijos čempionai svečiuose 76:67 (20:15, 26:21, 19:12, 11:19) dar kartą nugalėjo Limožo CSP (2-7) krepšininkus.

Šis laimėjimas graikams garantavo pirmąją vietą Eurolygos B grupėje.

Limožo krepšininkai atsiliko visas rungtynes, o skirtumą kiek sumažino tik pačioje susitikimo pabaigoje, kuomet nugalėtojas buvo aiškus.

Rungtynių žaidėjas
Georgios  Printezis
PTS 13 | REB 3 | AS 1 | ST 1
Abi ekipos šiame mačo brangino kamuolį – CSP suklydo 10 kartų, o graikai 12 sykių. Visgi „Olympiakos“ ekipai pergalę garantavo puikus 60 proc. taiklumas iš dviejų taškų zonos.

Kitą savaitę CSP žais su Milano „Emporio Armani“. Prancūzai veikiausiai liks paskutinėje grupės vietoje ir kitame Europos taurės etape žais vienoje grupėje su Klaipėdos „Neptūnu“.

„Žaidėme pakankamai neblogai, tačiau rungtynių nekontroliavome visas 40 minučių. Turime išvengti duobių. Laukia sunkus ir ilgas „Top 16“ etapas. Tikimės jį įveikti ir vėl rungtyniauti finaliniame ketverte“, – po rungtynių kalbėjo naudingiausias mačo žaidėjas Georgios Printezis.

Pirmąją tarpusavio dvikovą „Olympiakos“ namuose buvo laimėjusi 75:49.

„Olympiakos“: Goergios Printezis 13, Vangelis Mantzaris 12, Ioannis Papapetrou 11.

CSP: Ali Traore ir Leo Westermannas po 14, Willas Danielsas 10.

Vaizdo reportažas:

https://www.youtube.com/watch?v=5hkgkRk8brQ

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.