Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Be vyriausiojo trenerio Steve'o Kerro sezoną pradėjusią „Golden State Warriors“ komandą pasiekė geros žinios. 50-metis strategas jaučiasi vis geriau po jį kamavusių komplikacijų po nugaros operacijos ir tikisi į darbą sugrįžti artėjančiomis savaitėmis.

Stengdamasis po truputį vėl įsilieti į komandą Kerras dalyvavo pirmadienio ir antradienio komandos treniruotėse bei buvo kartu su ekipa praėjusią naktį, kada NBA čempionai laimėjo prieš Fynikso „Suns“.

„Supratau tik vieną, kad aš viso to pasiilgau, – teigė Kerras. – Aš tikiuosi sugrįžti ant suolelio per artimiausias 2-3 savaites“.

Oficiali trenerio sugrįžimo data nėra numatyta. „Warriors“ vadovybė Kerrui suteikė visišką laisvę pasirinkti, kada jis tik nori ir, atsižvelgiant į sveikatą, gali prisijungti prie komandos.

Kerrą šį sezoną vyriausiojo trenerio pareigose vaduoja asistentas Luke'as Waltonas.

„Puiku jį vėl matyti šalia komandos. Steve'as – fenomenalus treneris, kuris yra užsitarnavęs žaidėjų pagarbą. Džiaugiamės vėl jį matydami treniruotėse ir už jų ribų. Jo sugrįžimas teigiamai keičia mūsų atmosferą“, – kalbėjo Waltonas.

Komentarai:
Anonimas
Yra toks puslapis youtube bballbraekdown, ten dar praeitais metais paaiskino kaip Kerras pakeite komandos zaidima. Ir cia tik jo deka taip gerai warriors pasirodo per pastaruosius metus, jo sistema ir padare is warriors 67 pergaliu komanda, kai jie turejo praeitais metais 51 pergale. Susidaro nuomone, kad juis galvojat, jog treneris reikalingas tik tam, kad keitimus per rungtynes darytu ir parinkinetu koki derini po minutes pertraukeles atlikt. Pagrindinis trenerio darbas per treniruotes atliekamas, kuriant puolima ir gynyba stengiantis panaudot geriausias savo zaideju savybes ir ta Kerras puikiai atliko praeitais metais.
2015-12-18
+7
Atsakyti
Spree
k....ekspertai.... Waltonas pastoviai sedi ant laido su Kerru. Rungtyniu taktikos ir strategijos yra suderintos ir patvirtintos vyr trenerio. Net ilgosios pertraukos metu, Waltonos klausosi Kerro nurodymu.

O apie Jacksona tai cia vapsie apsiveme paskutinis komentatorius... apie Love ir KT istorija kazka girdejo, bet pats nezino apie ka...
2015-12-17
-1
Atsakyti
Jacksonas sita komanda sulipde, o ne Kerr. Jei ne Jacksonas komandoj zaistu Love, o Klay kitoj komandoj.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-12-17
-3
Atsakyti
nu jus ir duodat
Kerras sustate komanda, ji losia Kerro nubreztuose remuose, o cia jums jau treneris nereikalingas... Taigi geriausias imones direktorius tas, kuris pats nedirba, o viskas sukasi ir navaras yra. Kas buna, kai tokio zmogaus nelieka? Is inercijos sukasi visas aparastas. Ir suktis jis gali metus visai sekmingai. bet va po metu jau atsiranda viena probleme, paskui kita, o tada su pagreiciu viskas varo zemyn. ir tada visi prisimena, kad va ten buvo direktorius... Tai ir Kerras - tas zaideju deliojimas maco metu yra pati maziausia trenerio darbo dalis... Jei viskas gerai sudeliota treniruociu metu, maco metu gali trenerio ir nebuti, niekas neatsitiks. Toks labai geras pavyzdys yra Sireika - ka jau ka, bet komandos pulti prie Sireikos moka, nors jis pats labai daznau maca ziuri ramiai, per daug i ji nesikisa. O Kerras yra Keras, o ne Sireika ne tik todel, kad gerai sustate puolima, bet ir gynyba. taip, komanda si sezona sekmingai gali baiti ir be jo, ypac reguliaru, bet per playoffus jau gali buti zopa. O gal ir Popa reikia atleisti? Spurs komanda vadovaujama bobos vasaros lyga cia nunese, tai gal Popo ir nereikia? Taip pat buvo N graju, kai Popo nebudavo, bet Spursai ten lengvai tuos macus laimedamo. Ir taip tesiant - gal ir Parker, Duncan, Leonard ir Ginobili taip pat nereikalingi, nes taip neseniai Spursa 20 akiu ir be ju kazka ten nunese?
2015-12-17
+2
Atsakyti
Sutinku su visai, realiai visa sita situcija su 23-0 pagadino reikala Kerrui :) Du varijantai:

1.Lukas geresnis

2.Komandai treneris nereikalingas

Ir abu variantai Kerrui nenaudingi
2015-12-17
-6
Atsakyti
Tai, kad gal nereikia, Kerr'ai... ;D
2015-12-17
+11
Atsakyti
Seip pati komanda parode kad Kerras sudo vietoj
2015-12-17
+4
Atsakyti
Tiesa sakant, tai Waltonas parode, kad Kerras, nera kazkuo ypatinga.
2015-12-17
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.